NOW Helpdesk

Met ingang van 6 april kunnen werkgevers via het UWV een aanvraag indienen voor een loonkostensubsidie als zij te maken krijgen met een omzetdaling van minimaal 20% vanaf 1 maart 2020.

NOW voorwaarden

Deze subsidie, ook wel de Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) genoemd, is bedoeld om faillissementen en massaontslagen te voorkomen en is beschikbaar voor alle werkgevers in Nederland. Uiteraard zijn er aan de NOW wel enkele voorwaarden verbonden. Meer over deze voorwaarden lees je hier.

NOW Helpdesk

Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten heeft een speciale NOW Helpdesk gelanceerd die jouw organisatie kan ondersteunen bij het correct en snel aanvragen van de NOW en die je antwoord kan geven op de vele vragen die de NOW-regeling oproept. Voor een vaste prijs van € 499 exclusief btw helpen wij je bij het indienen van de NOW aanvraag en kun je gebruik maken van onze telefonische helpdesk. Daarnaast ontvang je automatisch een alert via onze nieuwsbrief als er nieuwe ontwikkelingen rondom de NOW te melden zijn.

Kort samengevat geeft het lidmaatschap van de NOW Helpdesk je dus recht op:

  • Juridische ondersteuning bij het voorbereiden en indienen van de NOW-aanvraag.
  • Onbeperkt gebruik van onze telefonische helpdesk bij NOW-vraagstukken (fair use policy).
  • Automatische alerts via onze nieuwsbrief bij nieuwe ontwikkelingen rondom de NOW.

Voordelen van de NOW Helpdesk van Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten

  • Onze arbeidsrechtadvocaten zijn volledig thuis in de materie en kunnen je behoeden voor onnodige vertraging of fouten bij het aanvraagproces waardoor je een snelle of volledige compensatie misloopt.
  • Door onze vaste prijs weet je precies waar je qua kosten aan toe bent. Transparant en zonder verrassingen achteraf.
  • Je bespaart je veel kostbare tijd die je kunt besteden aan andere urgente zaken.

Aanvraagformulier NOW Helpdesk

Vul hieronder je bedrijfsgegevens in als je gebruik wilt maken van onze NOW Helpdesk. Je ontvangt dan binnen 24 uur een bevestiging en we nemen contact met je op om je alvast voor te bereiden op de aanvraag en je te behoeden voor eventuele misstappen.

 

gerelateerde artikelen:

Bedrijfseconomisch ontslag onder de NOW 1, 2 en 3

Onlangs is door het kabinet een derde en mogelijk laatste noodpakket (formeel wordt gesproken van een ‘steun- en [...]

Lees meer

Drie dingen die je (misschien) nog niet wist over de NOW 2.0

Met ingang van 6 juli a.s. kunnen werkgevers met een (verwacht) omzetverlies van minimaal 20% een aanvraag indienen voor de [...]

Lees meer