NOW Webinar donderdag 2 april a.s.

Maarten van Gelderen zal in samenwerking met Sdu donderdag 2 april a.s. om 13.00 uur een praktisch webinar presenteren waarin hij antwoord zal geven op de vele vragen rondom de NOW regeling.

Nederland staat aan de vooravond van misschien wel de meest omvangrijke noodmaatregel ooit met als doel werkgevers te compenseren in de loonkosten en om massaontslagen ten gevolge van de coronacrisis te voorkomen. Deze week worden de details van de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid bekend gemaakt. Dat zou duidelijkheid moeten geven op de vele vragen over de NOW. Hoe wordt de omzetdaling berekend? Welke loonkosten worden precies gecompenseerd? Hoe moet een werkgever omgaan met flexkrachten? En: hoe moet een werkgever het ontslagverbod om bedrijfseconomische redenen precies toepassen?

In samenwerking met Sdu organiseert Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten op donderdag 2 april a.s. om 13.00 uur een live webinar. Het webinar wordt gepresenteerd door Maarten van Gelderen die de belangrijkste uitvoeringsregels van de NOW kort en krachtig zal bespreken. Na het volgen van dit webinar heb je een compleet en helder beeld van de NOW en kun je de opgedane kennis meteen toepassen in je (advies)praktijk of organisatie.

Het webinar is bedoeld voor: advocaten, juristen, HR professionals en iedereen die beroepsmatig te maken heeft of zal krijgen met de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid. (Leden van de NOvA, SOMN en KNB komen in aanmerking voor 1 of meer punten.)

Mis deze belangrijke informatie donderdag a.s. niet en schrijf je nu snel in!

gerelateerde artikelen:

3 misverstanden over het schrappen van de ontslagboete uit de NOW-regeling

Het laten vervallen van de zogenaamde ontslagboete in de tweede tranche van de NOW-regeling heeft in de media nogal wat stof [...]

Lees meer

Hoogte van de NOW en uitbetaling

De compensatie op grond van de NOW bedraagt maximaal 90% van de loonsom. Dit maximum wordt alleen bereikt bij een omzetverlies [...]

Lees meer