Over Eveline Londeman

Klant waardering
9.5
Eveline Londeman Eveline is sinds begin 2021 als advocaat aan Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten verbonden. Voor die tijd was zij werkzaam op een Amsterdams advocatenkantoor, waar zij zowel nationale als [...] 10 0

Gebaseerd op 4 reviews

Eveline is sinds begin 2021 als advocaat aan Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten verbonden. Voor die tijd was zij werkzaam op een Amsterdams advocatenkantoor, waar zij zowel nationale als internationale cliënten bijstond en regelmatig procedeerde. Eveline voltooide in 2015 haar rechtenstudie aan de Universiteit Maastricht. Tijdens haar studie is zij werkzaam geweest als griffier bij de rechtbank en op de arbeidsrechtsectie van een groot Amsterdams internationaal advocatenkantoor.

Eveline adviseert zowel werknemers, werkgevers en HR-medewerkers op het gebied van ontslaggeschillen, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht).

Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Eveline voorleggen? Mail Eveline.

Reviews van Eveline

7 sep 2021
9.3

P.H., Compliance officer :

Eveline Londeman heeft mij zeer goed geholpen met het in kaart brengen van mijn [...]
Eveline Londeman heeft mij zeer goed geholpen met het in kaart brengen van mijn arbeidsrechtelijke situatie en context. Om vervolgens met concrete voorstellen en ondersteuning naar een prima eindresultaat toe te werken. Uiterst tevreden.
 • Deskundigheid
  9
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  9
30 aug 2021
10

R.J.:

Over het verloop en de werkwijze van Eveline kan ik niet anders dan tevreden zijn. In het kort [...]
Over het verloop en de werkwijze van Eveline kan ik niet anders dan tevreden zijn. In het kort is er met haar in een telefoongesprek de strategie en werkwijze en het uiteindelijk te bereiken resultaat met een VSO doorgenomen. Zij heeft mij steeds per e-mail op een prettige wijze, kort en waar nodig, gedetailleerd geadviseerd. De kundige en vlotte benadering van Eveline, naar zowel mijn werkgever als naar mij, heeft er zelfs voor gezorgd dat de factuur van Van Gelderen binnen het vooraf gestelde bedrag is gebleven. Het beginnen met een hogere tegenzet, die dan uiteindelijk een onderhandelingsresultaat van 90% oplevert, daar kun je alleen maar tevreden mee zijn. Drie keer een 10 scoren is hier zeker op z’n plaats.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
24 jun 2021
8.7

M.H., International Accountmanager :

Prettig, klantvriendelijk en deskundig advies in een onprettige situatie. De doorslag om [...]
Prettig, klantvriendelijk en deskundig advies in een onprettige situatie. De doorslag om Eveline mij juridisch te laten bijstaan was haar bereidheid om in ons vrijblijvende kennismakingsgesprek verder te kijken dan enkel inhoudelijk naar het concept juridische document, maar ook de situatie zowel schriftelijk als mondeling in oogschouw te nemen. Naast haar deskundig advies is er continu overleg geweest aangaande de algehele strategie en zaken die zich gaandeweg aandienden in het conflict met mijn werkgever. Met name hierdoor heb ik dankzij Eveline, voor mijn gevoel, het optimale resultaat behaald.
 • Deskundigheid
  8
 • Klantvriendelijkheid
  9
 • Resultaat
  9
3 jun 2021
10

C.B., Divisie Manager :

Van Gelderen werd mij aangeraden en Eveline Londeman heeft de verwachtingen meer dan [...]
Van Gelderen werd mij aangeraden en Eveline Londeman heeft de verwachtingen meer dan waargemaakt. Zij had de zaak goed in het geheugen zodat wij bij elk gesprek direct verder konden, haar uitleg over arbeidsrechtelijke aspecten was beknopt en helder, Eveline had oog voor alle details en bleef rustig op lastige momenten waar ik zeer baat bij had. Ondanks de situatie was het een zeer plezierige samenwerking, met zeer goed resultaat.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10