Over Frans van Gelderen

Klant waardering
10
Frans van Gelderen Frans van Gelderen is al meer dan veertig jaar advocaat en oprichter van Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten. Frans is gepokt en gemazeld in het arbeidsrecht en heeft op vrijwel alle [...] 10 0

Gebaseerd op 2 reviews

Frans van Gelderen is al meer dan veertig jaar advocaat en oprichter van Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten. Frans is gepokt en gemazeld in het arbeidsrecht en heeft op vrijwel alle arbeidsrechtelijke terreinen ruime ervaring, zowel adviserend als procederend.

Hij heeft in zijn lange arbeidsrechtelijke loopbaan vele advocaten opgeleid en is betrokken geweest bij tientallen spraakmakende arbeidsrechtelijke zaken. Frans adviseert zowel werknemers als werkgevers en is in het bijzonder gespecialiseerd in de positie van de statutair-directeur.

Heeft u arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Frans voorleggen? Mail Frans.

Reviews van Frans

22 jan 2018
10

Dhr. R.A van den Berg:

Ik wil advocatenkantoor van Gelderen bedanken voor de goede samenwerking en het mooie eind [...]
Ik wil advocatenkantoor van Gelderen bedanken voor de goede samenwerking en het mooie eind resultaat wat er bereikt is,want zonder hun zeer deskundige en professionele hulp,had ik nooit mijn arbeidsconflict tot een goed eind kunnen brengen.Ik ben hierin bijgestaan door Margreet en Frans van Gelderen. Nogmaals bedankt. M.V.G, R.A van den Berg
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
19 sep 2016
10

G.N.:

Een langdurig arbeidsconflict is slopend. In je eentje tegen een grote organisatie is een heel [...]
Een langdurig arbeidsconflict is slopend. In je eentje tegen een grote organisatie is een heel ongelijke strijd. Frans van Gelderen was voor mij in deze situatie precies wat ik nodig had. Niet alleen was hij deskundig en klantvriendelijk, belangrijker was dat hij zich niet liet intimideren of van de wijs liet brengen door een schreeuwende werkgever maar mij steeds steunde, goed voorlichtte en consequent de juiste stappen zette. Het was een zware periode met veel moeilijke momenten maar uiteindelijk met een bevredigend resultaat. Zonder Frans van Gelderen had dat heel anders kunnen aflopen.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10