Over Margreet van Gelderen

Klant waardering
9.2
Margreet van Gelderen Margreet van Gelderen is een zeer ervaren arbeidsrechtadvocaat. Zij kan als geen ander een inschatting maken van de belangen van de tegenpartij en hierop anticiperen bij de behandeling van een [...] 10 0

Gebaseerd op 9 reviews

Margreet van Gelderen is een zeer ervaren arbeidsrechtadvocaat. Zij kan als geen ander een inschatting maken van de belangen van de tegenpartij en hierop anticiperen bij de behandeling van een arbeidsrechtdossier.

Margreet is bij honderden arbeidsrechtdossiers betrokken geweest en haar ervaring strekt zich uit van arbeidscontracten en arbeidsvoorwaarden (inclusief geschillen over concurrentie- en relatiebedingen) tot complexe ontslagkwesties en dossiers die verband houden met (langdurige) arbeidsongeschiktheid.

Heeft u arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u Margreet een arbeidsrechtelijke vraag voorleggen? Mail Margreet.

Laatste nieuwsberichten van Margreet:

Margreet van Gelderen10 jan 2017

Zit er een grens aan het werkgeversrisico van bankzitten?

Volgens de kantonrechter in Rotterdam kan van een detacheerder niet ongelimiteerd verwacht worden dat hij een [...]

Lees meer

Reviews van Margreet

29 sep 2017
10

Mw. Brigitte Meijer, Decaan VO :

Ik heb ruim 6 maanden een bijzonder intensief contact gehad met Margreet van Gelderen. Zij heeft [...]
Ik heb ruim 6 maanden een bijzonder intensief contact gehad met Margreet van Gelderen. Zij heeft mij op een persoonlijke maar vooral kundige manier stap voor stap begeleid in een mediation traject. Ten aller tijde kon ik bij haar terecht. Naast zakelijk adviseur ook een bijzonder prettige coach! Alleen maar lof!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
6 sep 2017
8.7

E.F., Interen Begeleider :

En daar was ze ineens: Margreet, mijn eerste arbeidsjuriste na 32 arbeidzame jaren. Adequaat, [...]
En daar was ze ineens: Margreet, mijn eerste arbeidsjuriste na 32 arbeidzame jaren. Adequaat, professioneel en vooral zeer menselijk: eerst een warm luisterend oor met een tissue uit de doos, aan het eind van het traject een klinkende overeenkomst, in goede harmonie met de tegenpartij. In mijn specifieke onderwijscasus beschikte Margreet niet direct over de juiste kennis betreffende een aparte regeling, maar dat was zo heel erg snel opgelost. Ik kan u Margreet van harte aanbevelen.
 • Deskundigheid
  8
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  8
20 jul 2017
10

I.V., Afdelingshoofd P&O :

Margreet is een prettige en ter zake kundige gesprekspartner. In goed overleg heeft zij voor mij [...]
Margreet is een prettige en ter zake kundige gesprekspartner. In goed overleg heeft zij voor mij het gewenste resultaat bereikt in de discussie met mijn werkgever. Dit is te danken aan haar daadkrachtige optreden en haar inlevingsvermogen. Dat ook mijn werkgever zeer te spreken is over Margreet, zegt genoeg.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
12 jul 2017
10

Dhr. Jos van Pelt, docent :

Ik heb Margreet ervaren als een zeer doortastende , in de situatie adequaat en betrokken [...]
Ik heb Margreet ervaren als een zeer doortastende , in de situatie adequaat en betrokken regerende advocaat. Ze heeft een voor mij erg belastend arbeidsconflict omgebogen tot een aanvaardbaar compromis waarin ik weer goed verder kan. Verder ben ik zeer te spreken over haar menselijke benadering . Ze heeft me erg goed geholpen. Ik raad ze ten zeerste aan in arbeidsconflicten. Jos van Pelt.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10