Over Vincent Liemburg

Klant waardering
9.7
Vincent Liemburg Vincent Liemburg werkt sinds 2017 bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten en was voor die tijd werkzaam op de sectie Employment, Pensions & Mobility van een groot, internationaal werkend [...] 10 0

Gebaseerd op 36 reviews

Vincent Liemburg werkt sinds 2017 bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten en was voor die tijd werkzaam op de sectie Employment, Pensions & Mobility van een groot, internationaal werkend advocatenkantoor. Vincent is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en was tijdens zijn studie actief bij de Rechtswinkel Utrecht als voorzitter van de sectie Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid. Ook heeft hij als gerechtssecretaris bij de Rechtbank Utrecht gewerkt.

Vincent adviseert werknemers, statutair-bestuurders, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, (collectieve) arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht).

Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Vincent voorleggen? Mail Vincent.

Reviews van Vincent

9 jan 2020
10

Dhr. Eric van den Hoed, Manager Klantcontact :

Een gemotiveerde en persoonlijk betrokken advocaat. Duidelijk, creatief en kan heel goed [...]
Een gemotiveerde en persoonlijk betrokken advocaat. Duidelijk, creatief en kan heel goed ”schaken” om het beoogde doel te bereiken. Heeft mij gemotiveerd gehouden in een lang proces wat uiteindelijk tot een uitstekend resultaat heeft geleid. Bedankt Vincent!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
1 nov 2019
10

Dhr. Leen \'t Hart, payroll accountant :

Vincent heeft een no nonsense aanpak en spreekt de taal (vakkundig/betrokken) van de klant om [...]
Vincent heeft een no nonsense aanpak en spreekt de taal (vakkundig/betrokken) van de klant om het zo maar te noemen. De totale aanpak (eendrachtige samenwerking) als zeer prettig ervaren.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
28 okt 2019
10

M.N., Intern Begeleidster :

Kundig, samenwerken, hoog EQ gehalte. In drie kernwaarden hoe Vincent Liemburg mijn zaak heeft [...]
Kundig, samenwerken, hoog EQ gehalte. In drie kernwaarden hoe Vincent Liemburg mijn zaak heeft behandeld. Vanaf het eerste contact, telefonisch, en later op het kantoor voelde ik me gesteund en begrepen op in de periode dat alles op de helling stond. Vincent heeft me goede adviezen gegeven, me altijd meegenomen in het proces en alles geduldig uitgelegd (als ik voor de zoveelste maal iets vroeg dat ik niet begreep). Er was sprake van een fijne samenwerking op basis van gelijkwaardigheid. Uiteindelijk is de zaak tot een goed einde gebracht. Dankjewel Vincent, top werk!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
10 okt 2019
9.7

M.H., VP Sales Europe :

Vanaf het eerste contact met Vincent voelde ik me gehoord en begrepen. Vincent is zeer kundig en [...]
Vanaf het eerste contact met Vincent voelde ik me gehoord en begrepen. Vincent is zeer kundig en samen hebben we een strategie uitgezet om tot een goed eindresultaat te komen. Er was een goede wisselwerking en tijdens de communicatie met de werkgever bleken we een uitstekend functionerend team. Ik ben blij met het resultaat dat behaald is en ik kan nu weer vooruit kijken.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  9