Over Vincent Liemburg

Klant waardering
9.8
Vincent Liemburg Vincent Liemburg werkt sinds 2017 bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten en was voor die tijd werkzaam op de sectie Employment, Pensions & Mobility van een groot, internationaal werkend [...] 10 0

Gebaseerd op 66 reviews

Vincent Liemburg werkt sinds 2017 bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten en was voor die tijd werkzaam op de sectie Employment, Pensions & Mobility van een groot, internationaal werkend advocatenkantoor. Vincent is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en was tijdens zijn studie actief bij de Rechtswinkel Utrecht als voorzitter van de sectie Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid. Ook heeft hij als gerechtssecretaris bij de Rechtbank Utrecht gewerkt. Daarnaast heeft Vincent in 2020 de Grotius postacademische specialisatieopleiding Arbeidsrecht (cum laude) afgerond.

Vincent adviseert werknemers, statutair-bestuurders, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, (collectieve) arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht).

Vincent is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Ook is hij lid van de Nederlandse orde van advocaten (NOvA) en staat hij in het rechtsgebiedenregister van de orde geregistreerd op het rechtsgebied arbeidsrecht.

Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Vincent voorleggen? Mail Vincent.

Laatste nieuwsberichten van Vincent:

Vincent Liemburg26 okt 2020

Statutair bestuurder? Deze zes punten zijn belangrijk bij een [...]

Als statutair bestuurder bevindt u zich in een andere arbeidsrechtelijke positie dan een gewone/reguliere werknemer. [...]

Lees meer

Reviews van Vincent

9 nov 2022
10

Mw. E Rademakers:

We zijn bij van Gelderen uitgekomen via t internet, de website en de menselijke insteek daarvan [...]
We zijn bij van Gelderen uitgekomen via t internet, de website en de menselijke insteek daarvan sprak ons aan. Inmiddels is onze kwestie behandeld en naar volle tevredenheid afgewerkt door Vincent Liemburg. We hebben de communicatie als zeer professioneel, helder, menselijk en persoonlijk ervaren. Echt 100% een aanrader dit bedrijf.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
4 nov 2022
10

Dhr. Ruben Schinkel:

Vincent is een Winnaar. Als je onverwachts en zonder warming up het veld moet betreden voor deze [...]
Vincent is een Winnaar. Als je onverwachts en zonder warming up het veld moet betreden voor deze Champions League finale, zorgt Vincent ervoor dat je na 90 minuten als winnaar het veld verlaat met kin omhoog en borst vooruit. Vincent is deskundig, toegankelijk, meedenkend, analytisch & tactisch sterk en betrekt je in het opstellen van het strijdplan zodat we samen achter de te voeren tactiek staan. Vincent, Dank voor je toewijding en inzet! Met sportieve groet, Ruben Schinkel
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
3 nov 2022
10

H.V.:

Vincent heb ik leren kennen als zeer deskundig, met veel oog voor details. En dat niet alleen [...]
Vincent heb ik leren kennen als zeer deskundig, met veel oog voor details. En dat niet alleen voor de juridische kant van de zaak, maar ook voor de sociale en persoonlijke kant. Zeer adequaat in de onderhandelingen met de werkgever en in het mediation traject. Niets dan lof!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
6 sep 2022
10

M.T.:

Vincent helped me with the negotiation phase of a settlement agreement. He’s knowledgeable, [...]
Vincent helped me with the negotiation phase of a settlement agreement. He’s knowledgeable, direct, and most importantly, empathetic. It made a huge difference to have worked with him, especially as an expat who doesn’t speak the language and is not familiar with local employment laws and employee rights. He guided me every step of the way and reassured me of a lot of things, which I’m really thankful for. I highly recommend him. He’s a great lawyer!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10