Over Vincent Liemburg

Klant waardering
9.7
Vincent Liemburg Vincent Liemburg werkt sinds 2017 bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten en was voor die tijd werkzaam op de sectie Employment, Pensions & Mobility van een groot, internationaal werkend [...] 10 0

Gebaseerd op 43 reviews

Vincent Liemburg werkt sinds 2017 bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten en was voor die tijd werkzaam op de sectie Employment, Pensions & Mobility van een groot, internationaal werkend advocatenkantoor. Vincent is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en was tijdens zijn studie actief bij de Rechtswinkel Utrecht als voorzitter van de sectie Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid. Ook heeft hij als gerechtssecretaris bij de Rechtbank Utrecht gewerkt.

Vincent adviseert werknemers, statutair-bestuurders, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, (collectieve) arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht).

Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Vincent voorleggen? Mail Vincent.

Reviews van Vincent

15 mei 2020
10

T.V., Pensioenspecialist :

Ik heb de samenwerking met Vincent als heel prettig ervaren. Wat fijn is dat je constant een [...]
Ik heb de samenwerking met Vincent als heel prettig ervaren. Wat fijn is dat je constant een update krijgt van de stand van zaken je hoeft je daar dus niet zelf druk over te maken. Zijn manier van communiceren is ook heel duidelijk en begrijpelijk en Vincent is makkelijk te benaderen. Vincent kan zich goed verplaatsen in de situatie waarin je bent terechtgekomen en is resultaatgericht. Ik zal Vincent zeker aanbevelen bij vrienden, collega’s die in een dergelijke situatie als ik zijn terechtgekomen.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
12 mei 2020
10

P.E., International account manager :

In contact gekomen met dit kantoor en Vincent via internet en vanaf begin zeer actief en [...]
In contact gekomen met dit kantoor en Vincent via internet en vanaf begin zeer actief en professioneel omgegaan met mijn ontslagprocedure. Hebben alles in iets meer dan een week met behoorlijk verbeterd resultaat kunnen bevestigen. Zelfs het schrappen van concurrentie / relatie beding. Mocht u onverhoopt in deze situatie belanden dan raad ik dit kantoor voor iedereen aan. Nogmaals bedankt Vincent .
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
21 apr 2020
9

M.R., Marketing & Communicatieadviseur :

Ik heb Vincent ervaren als een hele deskundige, rustige en heel goed luisterende [...]
Ik heb Vincent ervaren als een hele deskundige, rustige en heel goed luisterende arbeidsrechtadvocaat. Hij heeft mij vanaf ons eerste gesprek het gevoel gegeven dat hij er voor mij was en er het beste voor mij uit wilde halen. Zonder daarbij de realiteit uit het oog te verliezen. Wat ik heel fijn vond was dat hij de opties en de voors en tegens steeds met mij besprak. En dat we beslissingen over de volgende stap altijd samen namen. Tot slot stond hij altijd voor mij klaar voor tussentijdse vragen of advies. Nogmaals dank Vincent!
 • Deskundigheid
  9
 • Klantvriendelijkheid
  9
 • Resultaat
  9
3 apr 2020
10

N.O., operationeel manager :

De samenwerking met Vincent heb ik als zeer prettig ervaren. Vanaf het eerste contact tot aan [...]
De samenwerking met Vincent heb ik als zeer prettig ervaren. Vanaf het eerste contact tot aan het uiteindelijk bereikte resultaat; persoonlijk en vertrouwenwekkend. Vincent draagt proactief zorg gedurende het gehele traject en adviseert duidelijk over de te nemen stappen. Hij stelt zich daarin empathisch op en toetst goed of je op dezelfde lijn zit. Ik wist aanvankelijk niet wat ik kon verwachten, maar Vincent nam direct het voortouw en leidde de zaak vol vertrouwen naar een goed einde. Veel dank Vincent!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10