Over Vincent Liemburg

Klant waardering
9.5
Vincent Liemburg Vincent Liemburg adviseert werknemers, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht). Heeft u [...] 10 0

Gebaseerd op 20 reviews

Vincent Liemburg adviseert werknemers, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht). Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Vincent voorleggen? Mail Vincent.

Reviews van Vincent

6 aug 2018
10

Dhr. G.J.H. Daalhusien Roetman, Directeur Agterberg Uitvaartverzorging:

Vincent Liemburg heeft mij voortreffelijk bijgestaan als advocaat bij een geschil dat ik had met [...]
Vincent Liemburg heeft mij voortreffelijk bijgestaan als advocaat bij een geschil dat ik had met een oud-medewerkster van mijn bedrijf. Vanaf het eerste contact was er rust, vertrouwen en deskundigheid op het gebied van het arbeidsrecht. Toen hij mij zijn verweer mailde, had ik alle vertrouwen in een goede afloop. In de rechtbank heeft hij mij op mijn gemak weten te stellen, waardoor ik mede in staat was om mijn verhaal goed naar voren te brengen. Het uiteindelijke resultaat kon niet beter: op alle punten hebben we gewonnen! Dank je wel Vincent!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
30 jul 2018
9.7

C.K., Manager :

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Ondanks het dossier een erg prettige samenwerking [...]
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Ondanks het dossier een erg prettige samenwerking met een goed resultaat waar ik zeer tevreden mee ben. Vincent heeft kennis, denkt goed mee en is volhardend, maar wel met open vizier, zodat je als client zelf goed je keuzes kan maken.
 • Deskundigheid
  9
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
24 jul 2018
9.7

T.B., docent :

Vincent heeft getoond zeer terzake kundig te zijn. De onderhandelingen die hij voor mij heeft [...]
Vincent heeft getoond zeer terzake kundig te zijn. De onderhandelingen die hij voor mij heeft gevoerd met de jurist van mijn werkgever hebben het voor mij gewenste resultaat opgeleverd. Ik werd bijna dagelijks op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ik kan Vincent als arbeidsrechtadvocaat zeker aanbevelen.
 • Deskundigheid
  9
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
3 jul 2018
10

H.R.:

Vincent heeft me uitstekend geholpen bij mijn traject van afscheid nemen van mijn werkgever. Met [...]
Vincent heeft me uitstekend geholpen bij mijn traject van afscheid nemen van mijn werkgever. Met een heel mooi resultaat; meer dan ik had gedacht of gehoopt. Hij is zeer kundig op de inhoud en het proces. Hij heeft me telkens direct op de hoogte gebracht van ontwikkelingen en was altijd bereikbaar voor vragen. Ook geeft hij de nodige ruimte en aandacht aan de menselijke kant van de zaak. Dat heb ik zeer gewaardeerd. Ik kan Vincent als arbeidsrechtadvocaat van harte aanbevelen.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10