Over Vincent Liemburg

Klant waardering
9.5
Vincent Liemburg Vincent Liemburg adviseert werknemers, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht). Heeft u [...] 10 0

Gebaseerd op 16 reviews

Vincent Liemburg adviseert werknemers, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht). Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Vincent voorleggen? Mail Vincent.

Reviews van Vincent

2 jun 2018
10

M.D., docent :

Ik heb Vincent ervaren als een betrokken iemand, die oplossingsgericht denkt, zich inleeft in [...]
Ik heb Vincent ervaren als een betrokken iemand, die oplossingsgericht denkt, zich inleeft in zijn client, helder en duidelijk de mogelijkheden in een zaak schetst en snel reageert op e-mails en telefoontjes. Kortom: top.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
4 mei 2018
10

G.D., Project Manager :

Ik ben uitstekend door Vincent geholpen. Niet alleen door zijn kennis en kunde, hij heeft mij [...]
Ik ben uitstekend door Vincent geholpen. Niet alleen door zijn kennis en kunde, hij heeft mij ook geholpen in het goed kunnen verwerken van een compleet onverwachte ontslagaanzegging. Heeft de tijd genomen en duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden waren. Ook al had mijn vorige werkgever een goede regeling getroffen, heeft hij meegeholpen om deze regeling nog beter te maken. Iets wat erg op prijs gesteld wordt daar je ineens een hele onzekere tijd tegemoet gaat. Vincent, bedankt. Ik meen oprecht dat je mij enorm geholpen hebt dit op de juiste wijze op te lossen. De heldere uitleg van het proces en de vervolgstappen die ik nu moet nemen, worden erg op prijs gesteld.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
25 apr 2018
10

M.D., Adviseur Milieu en Energie :

Ben heel blij dat ik Van Gelderen arbeidsrechtadvocaten heb gevonden. Vanaf het begin was het [...]
Ben heel blij dat ik Van Gelderen arbeidsrechtadvocaten heb gevonden. Vanaf het begin was het prettig en kristalhelder communiceren met Vincent Liemburg. Hij luistert goed en geeft een vertrouwd gevoel. Snel contact leggen via mail of telefoon was altijd mogelijk. Het is fijn om iemand te hebben die precies weet hoe het in elkaar steekt en rustig en duidelijk de situatie kan beoordelen om zo de juiste stappen te nemen richting de werkgever. Voor mij heeft dit geleid tot het behouden van werk bij dezelfde werkgever.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
8 mrt 2018
9

L.D., Accountmanager :

Vincent heeft mijn zaak op een prettige manier zeer kundig opgepakt. Hij gaf mij vanaf het [...]
Vincent heeft mijn zaak op een prettige manier zeer kundig opgepakt. Hij gaf mij vanaf het begin een helder inzicht in de situatie en heeft elke vervolgstap met mij besproken. Met als resultaat een goede regeling die naar mijn inzicht recht doet aan de situatie.
 • Deskundigheid
  9
 • Klantvriendelijkheid
  9
 • Resultaat
  9