Over Vincent Liemburg

Klant waardering
9.7
Vincent Liemburg Vincent Liemburg werkt sinds 2017 bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten en was voor die tijd werkzaam op de sectie Employment, Pensions & Mobility van een groot, internationaal werkend [...] 10 0

Gebaseerd op 41 reviews

Vincent Liemburg werkt sinds 2017 bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten en was voor die tijd werkzaam op de sectie Employment, Pensions & Mobility van een groot, internationaal werkend advocatenkantoor. Vincent is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en was tijdens zijn studie actief bij de Rechtswinkel Utrecht als voorzitter van de sectie Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid. Ook heeft hij als gerechtssecretaris bij de Rechtbank Utrecht gewerkt.

Vincent adviseert werknemers, statutair-bestuurders, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, (collectieve) arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht).

Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Vincent voorleggen? Mail Vincent.

Reviews van Vincent

21 apr 2020
9

M.R., Marketing & Communicatieadviseur :

Ik heb Vincent ervaren als een hele deskundige, rustige en heel goed luisterende [...]
Ik heb Vincent ervaren als een hele deskundige, rustige en heel goed luisterende arbeidsrechtadvocaat. Hij heeft mij vanaf ons eerste gesprek het gevoel gegeven dat hij er voor mij was en er het beste voor mij uit wilde halen. Zonder daarbij de realiteit uit het oog te verliezen. Wat ik heel fijn vond was dat hij de opties en de voors en tegens steeds met mij besprak. En dat we beslissingen over de volgende stap altijd samen namen. Tot slot stond hij altijd voor mij klaar voor tussentijdse vragen of advies. Nogmaals dank Vincent!
 • Deskundigheid
  9
 • Klantvriendelijkheid
  9
 • Resultaat
  9
3 apr 2020
10

N.O., operationeel manager :

De samenwerking met Vincent heb ik als zeer prettig ervaren. Vanaf het eerste contact tot aan [...]
De samenwerking met Vincent heb ik als zeer prettig ervaren. Vanaf het eerste contact tot aan het uiteindelijk bereikte resultaat; persoonlijk en vertrouwenwekkend. Vincent draagt proactief zorg gedurende het gehele traject en adviseert duidelijk over de te nemen stappen. Hij stelt zich daarin empathisch op en toetst goed of je op dezelfde lijn zit. Ik wist aanvankelijk niet wat ik kon verwachten, maar Vincent nam direct het voortouw en leidde de zaak vol vertrouwen naar een goed einde. Veel dank Vincent!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
27 mrt 2020
10

P.D., Key Account Manager :

wanneer je ontslag aangekondigd wordt, dan heeft dit een enorme impact. Ik heb de samenwerking [...]
wanneer je ontslag aangekondigd wordt, dan heeft dit een enorme impact. Ik heb de samenwerking met arbeidsrecht-advocaat Vincent Liemburg als zeer positief ervaren. Met zijn nuchtere, heldere kijk, gedegen kennis van zaken en -niet te vergeten- zijn empathisch vermogen, een echte steunpilaar. Die ons in staat stelde e.e.a. goed en adequaat af te wikkelen. Bedankt!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
2 feb 2020
10

Dhr. Safet Radoncic, plant manager :

Vincent heeft mij deskundig geholpen met mijn vaststellingsovereenkomst. Hij gaf een duidelijke [...]
Vincent heeft mij deskundig geholpen met mijn vaststellingsovereenkomst. Hij gaf een duidelijke advies en strategie vanaf begin met duidelijke afspraken. Hij streefde altijd naar het hoogst haalbare binnen de zaak. Ik ben zeer tevreden met het resultaat, op alle punten gewonnen. Hij was buitengewoon vriendelijk en persoonlijk betrokken. Dankjewel Vincent.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10