Over Vincent Liemburg

Klant waardering
9.7
Vincent Liemburg Vincent Liemburg werkt sinds 2017 bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten en was voor die tijd werkzaam op de sectie Employment, Pensions & Mobility van een groot, internationaal werkend [...] 10 0

Gebaseerd op 53 reviews

Vincent Liemburg werkt sinds 2017 bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten en was voor die tijd werkzaam op de sectie Employment, Pensions & Mobility van een groot, internationaal werkend advocatenkantoor. Vincent is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en was tijdens zijn studie actief bij de Rechtswinkel Utrecht als voorzitter van de sectie Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid. Ook heeft hij als gerechtssecretaris bij de Rechtbank Utrecht gewerkt. Daarnaast heeft Vincent in 2020 de Grotius postacademische specialisatieopleiding Arbeidsrecht (cum laude) afgerond.

Vincent adviseert werknemers, statutair-bestuurders, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, (collectieve) arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht).

Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Vincent voorleggen? Mail Vincent.

Laatste nieuwsberichten van Vincent:

Vincent Liemburg26 okt 2020

Statutair bestuurder? Deze zes punten zijn belangrijk bij een [...]

Als statutair bestuurder bevindt u zich in een andere arbeidsrechtelijke positie dan een gewone/reguliere werknemer. [...]

Lees meer

Reviews van Vincent

11 mei 2021
10

Dhr. H Smink, Customer Solution Manager (CSM) :

Mr. Vincent Liemburg heeft mij bijzonder goed geholpen om uiteindelijk een rechtvaardige [...]
Mr. Vincent Liemburg heeft mij bijzonder goed geholpen om uiteindelijk een rechtvaardige vaststellingsovereenkomst te verkrijgen. Met zijn empathie, doorzettingsvermogen, vasthoudendheid, kennis en rechtsgevoel heeft Vincent mij een positief gevoel gegeven dat ik zal meenemen opzoek naar een nieuwe baan.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
16 feb 2021
10

Dhr. M.R. P., Key Account Manager :

Vincent heeft mij uitstekend ondersteund in een arbeidsconflict. Het contact tijdens dit traject [...]
Vincent heeft mij uitstekend ondersteund in een arbeidsconflict. Het contact tijdens dit traject (inhoudelijk en persoonlijk), heb ik als zeer prettig ervaren. Hij reageerde zeer snel en adequaat (schriftelijk en telefonisch). Daarbij heeft hij altijd rekening gehouden met het menselijke aspect. Indien juridisch advies benodigd, dan zou ik Vincent zeker aanraden. Bedankt Vincent!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
15 feb 2021
9.7

Dhr. W Driemond, business analist :

Vincent adviseert heel klantvriendelijk, neemt de communicatie met de werkgever over indien [...]
Vincent adviseert heel klantvriendelijk, neemt de communicatie met de werkgever over indien nodig en houdt een goede relatie met de werkgever. Hij heeft mij vanuit zijn expertise heel goed geadviseerd, niet alleen op de formele rechten maar ook vanuit persoonlijk/gezonheidsperspectief. Daarmee hebben we een mooi resultaat behaald.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  9
6 jan 2021
9

Mw. Monique Schmitz, Strategisch/tactisch inkoper :

Wat ik als heel prettig heb ervaren is de persoonlijke benadering van Vincent Liemburg. Naast [...]
Wat ik als heel prettig heb ervaren is de persoonlijke benadering van Vincent Liemburg. Naast het zakelijke aspect, had hij ook altijd aandacht en begrip voor mij persoonlijk. Ik kan de aanpak van Vincent zeer aanbevelen!
 • Deskundigheid
  9
 • Klantvriendelijkheid
  9
 • Resultaat
  9