Over Vincent Liemburg

Klant waardering
9.8
Vincent Liemburg Vincent Liemburg werkt sinds 2017 bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten en was voor die tijd werkzaam op de sectie Employment, Pensions & Mobility van een groot, internationaal werkend [...] 10 0

Gebaseerd op 61 reviews

Vincent Liemburg werkt sinds 2017 bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten en was voor die tijd werkzaam op de sectie Employment, Pensions & Mobility van een groot, internationaal werkend advocatenkantoor. Vincent is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en was tijdens zijn studie actief bij de Rechtswinkel Utrecht als voorzitter van de sectie Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid. Ook heeft hij als gerechtssecretaris bij de Rechtbank Utrecht gewerkt. Daarnaast heeft Vincent in 2020 de Grotius postacademische specialisatieopleiding Arbeidsrecht (cum laude) afgerond.

Vincent adviseert werknemers, statutair-bestuurders, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, (collectieve) arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht).

Vincent is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Ook is hij lid van de Nederlandse orde van advocaten (NOvA) en staat hij in het rechtsgebiedenregister van de orde geregistreerd op het rechtsgebied arbeidsrecht.

Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Vincent voorleggen? Mail Vincent.

Laatste nieuwsberichten van Vincent:

Vincent Liemburg26 okt 2020

Statutair bestuurder? Deze zes punten zijn belangrijk bij een [...]

Als statutair bestuurder bevindt u zich in een andere arbeidsrechtelijke positie dan een gewone/reguliere werknemer. [...]

Lees meer

Reviews van Vincent

5 mei 2022
10

Dhr. Remco Kieftenbeld, Heftruckchauffeur/allround medewerker :

Had problemen op het werk! Deze advocaat zou ik aan iedereen aanraden, hij heeft echt uitstekend [...]
Had problemen op het werk! Deze advocaat zou ik aan iedereen aanraden, hij heeft echt uitstekend zijn best gedaan. Daar zijn we hem zeer dankbaar voor. Alle kosten heeft hij verhaald op de werkgever. Er is zelfs nog een mooi bedrag overgebleven voor ons met de ontslagdeal! Echt een topadvocaat! Bedankt voor alles!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
4 mei 2022
9.7

J.B., Parkeermanager :

Ik ben bij Van Gelderen goed geholpen door Vincent Liemburg. Hij was duidelijk over wat haalbaar [...]
Ik ben bij Van Gelderen goed geholpen door Vincent Liemburg. Hij was duidelijk over wat haalbaar was en wat niet. Ook vertelde hij wat ik moest doen en laten. Een arbeidsconflict was voor mij iets nieuws en emotioneels. Vincent heeft me zowel inhoudelijk als op het menselijke vlak heel goed geholpen. Het resultaat was het best haalbare. Ik had aangegeven wat voor mij een belangrijk aspect was, dat heeft hij ook bereikt. Maar ook de collega’s van het kantoor, met wie ik in contact had, waren vriendelijk zorgvuldig en deskundig.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  9
10 feb 2022
10

R.B.:

Vincent heeft mij uitstekend bijgestaan in een hele vervelende zaak. Hij is kundig en scherp. Ik [...]
Vincent heeft mij uitstekend bijgestaan in een hele vervelende zaak. Hij is kundig en scherp. Ik heb hem daarnaast als heel empathisch, open en toegankelijk ervaren. Hij nam me stapje voor stapje mee in de strategie en communicatie, bood ruimte aan mijn vragen, opmerkingen en gevoel; m.a.w. hij was er voor me. Bovendien hebben we samen op alle fronten gewonnen – een buitengewoon goed resultaat die onze verwachtingen oversteeg. Ik kan hem ten zeerste aanraden.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
21 dec 2021
10

Dhr. Hans Altena:

Via een tip bij Van Gelderen Advocaten terechtgekomen omdat ik op zoek was naar een advocaat die [...]
Via een tip bij Van Gelderen Advocaten terechtgekomen omdat ik op zoek was naar een advocaat die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht. Dit omdat bij mij door mijn werkgever, naar mijn mening, veel onrecht was aangedaan. Bij het intakegesprek bij advocaat Vincent van Liemburg werden mij direct de mogelijkheden geschetst en kreeg ik diverse scenario’s mee ter overdenking. Daarbij ook een advies gevoed door zijn ervaring. De heldere woorden werden op aangeven nadien omgezet in een tactisch handelen waarbij er steeds een voorafgaand overleg was bij elke stap en interventie die genomen of gedaan werd. Ook zijn respect en geduld voor mij als klant kon ik daarbij zeer op prijs stellen. Dat alles maakte het tot een uiterst prettige manier van samenwerken en handelen. Daarnaast gaf hij blijk de nodige casussen gedaan te hebben en sprak dus uit ervaring hetgeen bij mij veel vertrouwen wekte. De scherpte, onderbouwing en daarmee duidelijkheid die hij weergaf in de brieven aan de tegenpartij boette ontzag in bij de tegenpartij die zich langzaam maar zeker toch gewonnen gaf. Het mooie resultaat dat vele malen hoger lag dan het eerste bod van mijn werkgever bevestigd dat nog eens. Ik ben hem daarom zeer dankbaar voor zijn kennis en kunde maar vooral slagvaardige inzet. Van harte aanbevolen dus !
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10