Over Vincent Liemburg

Klant waardering
9.6
Vincent Liemburg Vincent Liemburg werkt inmiddels al enige tijd bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten en is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Hij was tijdens zijn studie actief bij de Rechtswinkel Utrecht [...] 10 0

Gebaseerd op 29 reviews

Vincent Liemburg werkt inmiddels al enige tijd bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten en is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Hij was tijdens zijn studie actief bij de Rechtswinkel Utrecht als voorzitter van de sectie Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid. Ook heeft hij als gerechtssecretaris bij de Rechtbank Utrecht gewerkt.

Vincent adviseert werknemers, statutair-bestuurders, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, (collectieve) arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht).

Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Vincent voorleggen? Mail Vincent.

Reviews van Vincent

12 jul 2019
10

Dhr. Will Troost, logistiek medewerker :

Vincent heeft mij ontzettend goed geholpen om een overeenkomst tussen 2 partijen tot een goed [...]
Vincent heeft mij ontzettend goed geholpen om een overeenkomst tussen 2 partijen tot een goed einde te brengen. Hij werkt accuraat, snel en vakkundig. Ook verliest hij ”de mens” niet uit het oog! Alle lof!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
3 mei 2019
10

S.Z., Junior Officer :

Vincent is deskundig en accuraat op zijn gebied. Een prettige communicatie met mij en anderzijds [...]
Vincent is deskundig en accuraat op zijn gebied. Een prettige communicatie met mij en anderzijds de werkgever. Hij gaat snel en adequaat te werk, maar vergeet niets terug te koppelen. Ik ben heel tevreden met het behaalde resultaat en zal Vincent Liemburg bij een ieder aanbevelen.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
17 apr 2019
9.7

R.M., Accountmanager :

Top! Zeer prettige en snelle communicatie. Ik ben zeer tevreden over de werkwijze, [...]
Top! Zeer prettige en snelle communicatie. Ik ben zeer tevreden over de werkwijze, vriendelijkheid en kwaliteit. Absoluut een aanrader om met Vincent Liemburg van Van Gelderen arbeidsrechtenadvocaten in zee te gaan als u arbeidsrechtelijk bijgestaan wilt worden. Hij heeft een doelgerichte aanpak met uitstekende resultaten.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  9
2 apr 2019
10

M.W., Directeur Personeelsdiensten :

Vincent heeft mij zeer ter zake kundig en realistisch bijgestaan. Hij wekt geen valse [...]
Vincent heeft mij zeer ter zake kundig en realistisch bijgestaan. Hij wekt geen valse verwachtingen. Hij gaat zeer professioneel om met emoties aan de andere kant van de tafel. Hij neemt contact op om te waarschuwen voor negatieve berichten. Hij houdt je nauwkeurig op de hoogte, is pro actief naar beide partijen. Hij doet wat hij belooft, adviseert op een plezierige, betrouwbare manier. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de wijze waarop hij dat bereikt heeft. Met feiten en kennis.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10