Over Vincent Liemburg

Klant waardering
9.6
Vincent Liemburg Vincent Liemburg werkt inmiddels al enige tijd bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten en is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Hij was tijdens zijn studie actief bij de Rechtswinkel Utrecht [...] 10 0

Gebaseerd op 26 reviews

Vincent Liemburg werkt inmiddels al enige tijd bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten en is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Hij was tijdens zijn studie actief bij de Rechtswinkel Utrecht als voorzitter van de sectie Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid. Ook heeft hij als gerechtssecretaris bij de Rechtbank Utrecht gewerkt.

Vincent adviseert werknemers, statutair-bestuurders, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, (collectieve) arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht).

Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Vincent voorleggen? Mail Vincent.

Reviews van Vincent

2 apr 2019
10

M.W., Directeur Personeelsdiensten :

Vincent heeft mij zeer ter zake kundig en realistisch bijgestaan. Hij wekt geen valse [...]
Vincent heeft mij zeer ter zake kundig en realistisch bijgestaan. Hij wekt geen valse verwachtingen. Hij gaat zeer professioneel om met emoties aan de andere kant van de tafel. Hij neemt contact op om te waarschuwen voor negatieve berichten. Hij houdt je nauwkeurig op de hoogte, is pro actief naar beide partijen. Hij doet wat hij belooft, adviseert op een plezierige, betrouwbare manier. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de wijze waarop hij dat bereikt heeft. Met feiten en kennis.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
5 mrt 2019
9.7

F.W., Hoofd inkoop :

Vincent heeft zeer grondig de beschikbare documenten bestudeerd waardoor hij zeer goed op de [...]
Vincent heeft zeer grondig de beschikbare documenten bestudeerd waardoor hij zeer goed op de hoogte was en hierdoor in het voordeel was tijdens de onderhandelingen. Vincent is niet alleen inhoudelijk erg deskundig hij is ook een uitstekend onderhandelaar. Het uiteindelijk bereikte resultaat is erg goed.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  9
13 feb 2019
10

R.V., VP documents & perso sites (BU management) :

Gedurende het proces was Vincent duidelijk in control over de juridische aspecten, hij gaf ook [...]
Gedurende het proces was Vincent duidelijk in control over de juridische aspecten, hij gaf ook voortdurend uitleg over status, hoe elke stap, zet etc gekoppeld was aan de juriste positie of positionering. En wat de te volgen strategie was. Een dergelijke zaak vreet nogal persoonlijk aan je, zeker als het duidelijk, niet correct of terecht is wat tegenpartij aandraagt. Vincent heeft mij ook goed gesteund in het verwerken van de frustraties hier van door duidelijk richting te geven of al dan niet het juridische belang van opmerkingen ed dergelijk in de juiste proporties terug te brengen. Deze constante duidelijkheid geeft rust en veel vertrouwen
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
11 dec 2018
9

Mw. Marian Smit, HR Professional :

Vincent heeft mij op een zeer professionele, zakelijke, maar toch begripvolle wijze bijgestaan [...]
Vincent heeft mij op een zeer professionele, zakelijke, maar toch begripvolle wijze bijgestaan in een gecompliceerd arbeidsconflict. Zijn kennis van zaken is optimaal en kundig. Het belang van de client staat voorop. Daar waar de client geneigd is tot toegeven, weet Vincent toch steeds weer te motiveren om de beste resultaten te behalen. Ik zou hem dan ook van harte aanbevelen.
 • Deskundigheid
  8
 • Klantvriendelijkheid
  9
 • Resultaat
  10