Over Vincent Liemburg

Klant waardering
9.7
Vincent Liemburg Vincent Liemburg werkt sinds 2017 bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten en was voor die tijd werkzaam op de sectie Employment, Pensions & Mobility van een groot, internationaal werkend [...] 10 0

Gebaseerd op 57 reviews

Vincent Liemburg werkt sinds 2017 bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten en was voor die tijd werkzaam op de sectie Employment, Pensions & Mobility van een groot, internationaal werkend advocatenkantoor. Vincent is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en was tijdens zijn studie actief bij de Rechtswinkel Utrecht als voorzitter van de sectie Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid. Ook heeft hij als gerechtssecretaris bij de Rechtbank Utrecht gewerkt. Daarnaast heeft Vincent in 2020 de Grotius postacademische specialisatieopleiding Arbeidsrecht (cum laude) afgerond.

Vincent adviseert werknemers, statutair-bestuurders, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, (collectieve) arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht).

Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Vincent voorleggen? Mail Vincent.

Laatste nieuwsberichten van Vincent:

Vincent Liemburg26 okt 2020

Statutair bestuurder? Deze zes punten zijn belangrijk bij een [...]

Als statutair bestuurder bevindt u zich in een andere arbeidsrechtelijke positie dan een gewone/reguliere werknemer. [...]

Lees meer

Reviews van Vincent

30 jun 2021
10

Dhr. Stefan van Dam, secretariaat medewerker :

Na 21 dienstjaren werd ik boventallig verklaard. Vincent heeft mij als arbeidsrechtadvocaat goed [...]
Na 21 dienstjaren werd ik boventallig verklaard. Vincent heeft mij als arbeidsrechtadvocaat goed en deskundig advies gegeven. Vincent heeft een zeer empathisch vermogen, is deskundig, snel en is erg prettig in de omgang. Nogmaals hartelijk dank!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
27 jun 2021
10

R.S.:

Vincent heeft mij bijzonder goed geholpen om tot een goede en rechtvaardige regeling te komen [...]
Vincent heeft mij bijzonder goed geholpen om tot een goede en rechtvaardige regeling te komen met mijn werkgever. Hij reageert snel, is helder en duidelijk in zijn communicatie. Een goede ’sparringpartner’, die goed aangeeft wat jouw juridische positie is. Zijn doorzettingsvermogen, vasthoudendheid, kennis en zijn vermogen om goed rekening te houden met de ’gevoelens’ van zijn client, zijn voor mij van grote waarde geweest. Zou ik Vincent aanbevelen? Jazeker. Vincent bedankt!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
25 jun 2021
10

Dhr. R Jans, DTA er :

Zeer prettig ontvangst en gesprek gehad , Zeer duidelijke taal wat de bedoeling is voor de [...]
Zeer prettig ontvangst en gesprek gehad , Zeer duidelijke taal wat de bedoeling is voor de genomen stappen . Super advocaat ( Dhr V Liemburg ) die mijn belangen behartigde , ging recht op het doel af en het behaalde resultaat was meer dan verwacht . . Volgende x mocht het nodig zijn zal ik zeer zeker weer contact met jullie opnemen . En als iemand anders mij zou vragen welke advocaten bureau zeer kundig en goed is dan zal ik jullie zeker aanbevelen . Nogmaals super bedankt Mvg R.Jans
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
9 jun 2021
10

Mw. Beau Doorn, Social media & Marketing Manager :

Er zijn niet genoeg sterren om voldoende te kunnen uitdrukken hoe blij ik met Vincent ben! Na [...]
Er zijn niet genoeg sterren om voldoende te kunnen uitdrukken hoe blij ik met Vincent ben! Na een heftige periode kreeg de situatie waarin ik zat een naar staartje en was ik ineens mijn vaste baan kwijt. Er gaat van alles door je heen, maar je weet als leek in de wereld van arbeidsrechten niet wat je moet doen of waar je moet beginnen. Dus maar even een telefoontje plegen na wat info te hebben ingewonnen. En hoe fijn is het dan als iemand meteen tegen je zegt: ”Ik ga dit regelen voor je.” en dat dit ook gebeurt! Vincent pakt niet alleen de zakelijke kant aan, maar ook het menselijke staat bij hem hoog op zijn lijst. Even inchecken bij je hoe het met je gaat, snel overleggen over de stand van zaken en korte lijntjes voor updates en vragen. Hierdoor kon ik blind op Vincent en zijn adviezen vertrouwen. En dat zijn manier van aanpakken werkt mag duidelijk zijn; we kregen precies dat waar we voor gingen. Het werd hem niet makkelijk gemaakt maar mooi niet dat hij zich liet kennen! Ik hoop dat ik nooit meer in een dergelijke situatie terecht zal komen, maar mocht dit ooit toch het geval zijn (bij mij of bij vrienden/kennissen) dan weet ik dat Vincent de persoon is bij wie je altijd kunt aankloppen. Nu op naar een positieve toekomst!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10