Over Vincent Liemburg

Klant waardering
9.7
Vincent Liemburg Vincent Liemburg werkt sinds 2017 bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten en was voor die tijd werkzaam op de sectie Employment, Pensions & Mobility van een groot, internationaal werkend [...] 10 0

Gebaseerd op 38 reviews

Vincent Liemburg werkt sinds 2017 bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten en was voor die tijd werkzaam op de sectie Employment, Pensions & Mobility van een groot, internationaal werkend advocatenkantoor. Vincent is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en was tijdens zijn studie actief bij de Rechtswinkel Utrecht als voorzitter van de sectie Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid. Ook heeft hij als gerechtssecretaris bij de Rechtbank Utrecht gewerkt.

Vincent adviseert werknemers, statutair-bestuurders, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, (collectieve) arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht).

Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Vincent voorleggen? Mail Vincent.

Reviews van Vincent

2 feb 2020
10

Dhr. Safet Radoncic, plant manager :

Vincent heeft mij deskundig geholpen met mijn vaststellingsovereenkomst. Hij gaf een duidelijke [...]
Vincent heeft mij deskundig geholpen met mijn vaststellingsovereenkomst. Hij gaf een duidelijke advies en strategie vanaf begin met duidelijke afspraken. Hij streefde altijd naar het hoogst haalbare binnen de zaak. Ik ben zeer tevreden met het resultaat, op alle punten gewonnen. Hij was buitengewoon vriendelijk en persoonlijk betrokken. Dankjewel Vincent.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
14 jan 2020
10

I.H.:

Als doodnormale werknemer met een modaal salaris raakte ik verzeild in een arbeidsconflict met [...]
Als doodnormale werknemer met een modaal salaris raakte ik verzeild in een arbeidsconflict met mijn werkgever. Zelf al wel enkele stappen ondernomen met behulp van internet, maar toe werd ik vanuit het niets voor het blok gezet met een ontzettend oneerlijk ontslagvoorstel, na 12 jarig dienstverband. Om niet tot aan mijn pensioen met frustratie rond te lopen over datgene wat mij werd aangedaan, contact opgenomen met van Gelderen advocaten, mij aangeraden door een kennis. En Vincent Liemburg werd mijn advocaat en bleek behalve zeer kundig en to the point ook een ontzettend fijne persoonlijkheid. Empatisch, geruststellend, vol vertrouwen over de afloop heeft hij mij door maanden onderhandelen heen gesleept. En met succes, de werkgever zwichtte onder de juridische overmacht, waardoor ik helaas geen baan meer heb, maar de ”second best outcome” heb mogen incasseren. En mijn juridische kosten zijn door de werkgever vergoed. Als gewone, niet gefortuneerde client zonder juridische achtergrond geef je je over aan een onzeker traject, ik kan uit eigen ervaring hierover meepraten, maar bij Vincent heb ik mij in goede handen gevoeld. Beste besluit van het afgelopen jaar en Vincent bedankt voor alles.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
9 jan 2020
10

Dhr. Eric van den Hoed, Manager Klantcontact :

Een gemotiveerde en persoonlijk betrokken advocaat. Duidelijk, creatief en kan heel goed [...]
Een gemotiveerde en persoonlijk betrokken advocaat. Duidelijk, creatief en kan heel goed ”schaken” om het beoogde doel te bereiken. Heeft mij gemotiveerd gehouden in een lang proces wat uiteindelijk tot een uitstekend resultaat heeft geleid. Bedankt Vincent!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
1 nov 2019
10

Dhr. Leen \'t Hart, payroll accountant :

Vincent heeft een no nonsense aanpak en spreekt de taal (vakkundig/betrokken) van de klant om [...]
Vincent heeft een no nonsense aanpak en spreekt de taal (vakkundig/betrokken) van de klant om het zo maar te noemen. De totale aanpak (eendrachtige samenwerking) als zeer prettig ervaren.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10