12apr HR Journaal april 2018

12 apr

Kijk elke maand gratis mee naar het HR Journaal! Een programma dat via internet live wordt uitgezonden en waarin HR-medewerkers en werkgevers op de hoogte worden gehouden van actuele en belangrijke ontwikkelingen op en rond de werkvloer.

Elk HR Journaal duurt ongeveer 30 minuten waarin u de volgende items kunt verwachten:

  • Nieuwsoverzicht. Welke actualiteiten mogen niet aan uw aandacht ontsnappen? Welke nieuwe regels zitten er in de pijplijn? Wat zijn de laatste ontwikkelingen op HR-gebied?
  • Interview met een gast van de maand.
  • Uitspraak van de maand. Elke aflevering van het HR Journaal wordt afgesloten met een belangrijke, bijzondere of opmerkelijke uitspraak op het gebied van arbeidsrecht en ontslag.

Eenmalig registreren

Meekijken naar het HR Journaal is gratis en vrijblijvend. U hoeft zich slechts eenmaal aan te melden en u wordt vervolgens steeds automatisch uitgenodigd om de volgende aflevering van het HR Journaal mee te kijken.

Inloggen bij de start van het HR Journaal

Vlak voor de start van het HR Journaal kunt u inloggen met de link uit de bevestigingsmail. U ontvangt tevens een paar uur voor aanvang van het HR Journaal nog een herinneringsmail.

HR Journaal logo

HR Journaal donderdag 12 april

Het HR Journaal van donderdag 12 april staat in het teken van de Wet arbeidsmarkt in balans.

Minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft zijn Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) voor internetconsultatie vrijgegeven. Met het wetsvoorstel moet onder meer de kloof tussen vaste contracten en flexibele arbeid verminderen.

Ook is arts Lianne Schouten te gast. Zij is in opleiding tot bedrijfsarts en actief als ambassadeur voor het vak van bedrijfsarts. Momenteel werkt ze bij HumanCapitalCare. Tijdens het HR Journaal gaat Schouten u alles vertellen over de werkzaamheden van de bedrijfsarts en hoe er beter kan worden samengewerkt met HR.

Aanmelden HR Journaal

Als u graag gratis mee wilt kijken met het HR Journaal vul dan hier uw gegevens in.

Voor vragen of opmerkingen over het HR Journaal mail naar info@vangelderen.nl of bel 030 – 23 10 888.