De disfunctionerende werknemer

Bestel nu HR Essentials - deel 4

Het boekje ‘De disfunctionerende werknemer’, is het vierde deel uit de reeks HR Essentials. Dit deel geeft je op een praktische manier inzicht in alle facetten rondom het onderwerp disfunctioneren. Aan de hand van talrijke praktijkvoorbeelden, tips en een handig stappenplan weet je precies hoe je om moet gaan met een werknemer die ondermaats presteert.

Het is niet eenvoudig om goed en doortastend om te gaan met een werknemer die disfunctioneert. In dit boekje krijg je antwoord op alle belangrijke vragen rondom disfunctioneren zoals:

  • Welke vormen van disfunctioneren zijn er?
  • Wat is de beste aanpak bij een disfunctionerende werknemer?
  • Wat wordt er verwacht in het kader van dossieropbouw?
  • Is een verbetertraject altijd verplicht en hoe ziet een dergelijk traject er precies uit?
  • Wanneer mag ik besluiten om de werknemer te ontslaan en hoe moet ik dat doen?
  • Wat houdt de herplaatsingsverplichting in?

In het boekje staan verder tientallen praktijkvoorbeelden en tips die je inzicht geven in alle facetten rondom disfunctioneren zodat je precies weet hoe je om moet gaan met een werknemer die ondermaats presteert.

HR Essentials

In de reeks HR Essentials verschijnen nog zeven andere boekjes over thema’s die voor veel werkgevers en HR-professionals soms als bijzonder lastig of ingewikkeld worden ervaren. Elk boekje kent een hele praktisch opzet, is voorzien van tientallen praktijkvoorbeelden en kan een gemiddelde werkgever veel tijd en geld besparen. Ben je benieuwd naar de andere onderwerpen van de HR Essentials reeks, klik dan hier.

Bestel nu HR Essentials – deel 4 De disfunctionerende werknemer

Het boekje is zowel in papieren vorm als in e-book te bestellen. Handig voor op de PC, laptop of mobiel. Eén of meerdere delen bestellen, vul hieronder je gegevens in.