HR Essentials

HR Essentials is een 8-delige serie van hele praktische boekjes speciaal voor werkgevers en HR. Elk boekje uit de reeks behandeld een specifiek thema; het eerste boekje krijgt de titel ‘Arbeidsvoorwaarden vastleggen en eenzijdig wijzigen’.

Maak je keuze:

hr-essentials-arbeidsvoorwaarden-eenzijdig-wijzigen     hr-essentials-flexwerkers-en-zzpers     hr-essentials-ontslag-met-wederzijds-goedvinden     hr-essentials-de-zieke-werknemer     hr-essentials-de-disfunctionerene-werknemer     hr-essentials-het-concurrentie-en-relatiebeding     hr-essentials-bedrijfseconomisch-ontslag-overgang-van-onderneming-en-opvolgend-werkgeverschap     hr-essentials-ontslag-op-staande-voet-en-verwijtbaar-ontslag

HR Essentials

In de reeks HR Essentials verschijnen nog zeven andere boekjes over thema’s die voor veel werkgevers en HR-professionals soms als bijzonder lastig of ingewikkeld worden ervaren. Elk boekje kent een hele praktisch opzet, is voorzien van tientallen praktijkvoorbeelden en kan een gemiddelde werkgever veel tijd en geld besparen.

Bestel nu één of meer HR Essentials

De boekjes zijn zowel in papieren vorm als in e-book te bestellen. Handig voor op de PC, laptop of mobiel. Eén of meerdere delen bestellen, vul hieronder je gegevens in.