9mrt HR Journaal maart 2017 – Tweede Kamer verkiezingen

9 mrt

Kijk elke maand gratis mee naar het HR Journaal! Een programma dat via internet live wordt uitgezonden en waarin HR-medewerkers en werkgevers op de hoogte worden gehouden van actuele en belangrijke ontwikkelingen op en rond de werkvloer.

Elk HR Journaal duurt ongeveer 30 minuten waarin u de volgende items kunt verwachten:

  • Nieuwsoverzicht. Welke actualiteiten mogen niet aan uw aandacht ontsnappen? Welke nieuwe regels zitten er in de pijplijn? Wat zijn de laatste ontwikkelingen op HR-gebied?
  • Interview met een gast van de maand.
  • Uitspraak van de maand. Elke aflevering van het HR Journaal wordt afgesloten met een belangrijke, bijzondere of opmerkelijke uitspraak op het gebied van arbeidsrecht en ontslag.

Tweede Kamer verkiezingen

Het aankomende HR Journaal zal volledig in het teken staan van de aankomende Tweede Kamer verkiezingen. Als gast van de maand zal Steven van Weyenberg, woordvoerder sociale zaken voor D66 in de Tweede Kamer, geïnterviewd worden.

Eenmalig registreren

Meekijken naar het HR Journaal is gratis en vrijblijvend. U hoeft zich slechts eenmaal aan te melden en u wordt vervolgens steeds automatisch uitgenodigd om de volgende aflevering van het HR Journaal mee te kijken.

Inloggen bij de start van het HR Journaal

Vlak voor de start van het HR Journaal kunt u inloggen met de link uit de bevestigingsmail. U ontvangt tevens een paar uur voor aanvang van het HR Journaal nog een herinneringsmail.

HR Journaal logo

Als je graag gratis mee wilt kijken met het HR Journaal vul dan hieronder je gegevens in.

  • Als u bovenstaande persoonsgegevens aan ons verstrekt, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens verwerken overeenkomstig ons privacybeleid.

Voor vragen of opmerkingen over het HR Journaal mail naar info@vangelderen.nl of bel 030 – 23 10 888.