17mei HR Journaal mei 2018

17 mei

Kijk elke maand gratis mee naar het HR Journaal! Een programma dat via internet live wordt uitgezonden en waarin HR-medewerkers en werkgevers op de hoogte worden gehouden van actuele en belangrijke ontwikkelingen op en rond de werkvloer.

Elk HR Journaal duurt ongeveer 30 minuten waarin u de volgende items kunt verwachten:

  • Nieuwsoverzicht. Welke actualiteiten mogen niet aan uw aandacht ontsnappen? Welke nieuwe regels zitten er in de pijplijn? Wat zijn de laatste ontwikkelingen op HR-gebied?
  • Interview met een gast van de maand.
  • Uitspraak van de maand. Elke aflevering van het HR Journaal wordt afgesloten met een belangrijke, bijzondere of opmerkelijke uitspraak op het gebied van arbeidsrecht en ontslag.

Eenmalig registreren

Meekijken naar het HR Journaal is gratis en vrijblijvend. U hoeft zich slechts eenmaal aan te melden en u wordt vervolgens steeds automatisch uitgenodigd om de volgende aflevering van het HR Journaal mee te kijken.

Inloggen bij de start van het HR Journaal

Vlak voor de start van het HR Journaal kunt u inloggen met de link uit de bevestigingsmail. U ontvangt tevens een paar uur voor aanvang van het HR Journaal nog een herinneringsmail.

HR Journaal logo

HR Journaal donderdag 17 mei

Het HR Journaal van donderdag 17 mei staat in het teken van recruitment.

De arbeidsmarkt is in korte tijd zo krap geworden dat je als werkgever heel aantrekkelijk moet zijn om nog de juiste mensen aan te kunnen trekken. Recruitmentexpert Gusta Timmermans deelt haar ervaring tijdens het HR Journaal op 17 mei. ‘Wie werknemers nu nog als een nummer ziet, kan het aantrekken van toptalent wel op zijn buik schrijven.’

Gusta Timmermans werkte jarenlang als hoofd recruitment bij ING Nederland. Inmiddels heeft ze haar eigen adviesbureau en begeleidt ze organisaties met hun werving- en selectiebeleid. Ze is voorzitter van Recruiters United, een netwerk voor recruitment- en arbeidsmarktprofessionals in Nederland. Onlangs bracht zij haar boek 199 vragen voor een succesvol selectiegesprek uit. Het is een praktische handleiding voor onder andere HR-professionals. Tijdens de uitzending zal zij uitleggen wat de randvoorwaarden zijn om een aantrekkelijke werkgever te zijn en geeft ze handvaten voor een professioneel selectiegesprek.

Aanmelden HR Journaal

Als u graag gratis mee wilt kijken met het HR Journaal vul dan hier uw gegevens in.

Voor vragen of opmerkingen over het HR Journaal mail naar info@vangelderen.nl of bel 030 – 23 10 888.