22feb Teams kennissessie ontslag met wederzijds goedvinden

22 feb

Een arbeidscontract met wederzijds goedvinden beëindigen heeft bijna altijd de voorkeur boven het voeren een ontslagprocedure. Maar bij het onderhandelen over zo’n vaststellingsovereenkomst zijn er wel een aantal aandachtspunten.

Welke dat zijn? Dat vertelt Maarten je graag op dinsdag 22 februari a.s. van 16.00 tot 16.45 uur tijdens een Teams kennissessie. Deze sessie is speciaal bedoeld voor werkgevers en HR professionals. Maarten zal tijdens deze sessie onder meer antwoord geven op de volgende vragen:

  • Welke onderwerpen moeten er absoluut (niet) in een vaststellingsovereenkomst staan?
  • Kun je een vaststellingsovereenkomst aangaan met een zieke werknemer? En waar moet je dan op letten?
  • En wat zijn de gevolgen als de werknemer kort na de ontslagdatum alsnog ziek wordt?
  • Wat is een passende ontslagvergoeding?
  • Zijn alle risico’s afgedekt met een finaal kwijtingsbeding?

En uiteraard is er gelegenheid om zelf vragen te stellen of een casus in te brengen. Geïnteresseerd? Schrijf je dan uiterlijk 15 februari a.s. in. Deelname is gratis, maar er is plek voor maximaal 25 deelnemers.

Alle deelnemers ontvangen gratis een digitaal exemplaar van het boekje “Ontslag met wederzijds goedvinden” uit de HR Essentials reeks.

Helaas is de inschrijving vol

Op dit moment is het dus helaas niet meer mogelijk in te schrijven als deelnemer van de Teams kennissessie. Mochten er plaatsen vrij komen zouden we je hier uiteraard graag over berichten zodat je alsnog kunt deelnemen. Mocht je hier interesse in hebben? Laat dan hieronder je gegevens achter.

 

Voor vragen of opmerkingen over deze Teams kennissessie mail naar info@vangelderen.nl of bel 030 – 23 10 888.