23jan Webinar: afspiegelen, bedrijfseconomisch ontslag en herplaatsing

23 jan

Praktisch bijgepraat worden over actuele ontwikkelingen en belangrijke arbeidsrechtsrechtelijke thema's vanachter uw PC of laptop? Dat kan. Volg een of meer van onze zeer goed gewaardeerde webinars en u weet zeker dat u bij bent en blijft. De webinars van Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten worden verzorgd in samenwerking met XpertHR.

Alle webinars worden uitgezonden van 13.00 tot 14.00 uur. Ideaal om net na de lunch bijgepraat te worden of samen met collega’s een broodje te eten en het webinar te volgen.

  • eenvoudig en efficiënt in te plannen in uw drukke agenda
  • volg de webinars live of kijk de webinars later terug
  • geen files of reistijd
  • real time vragen stellen
  • ontvang handige sheets na afloop

Webinar van 23 jan 2018: Slim reorganiseren, bedrijfseconomisch ontslag & afspiegelen

In dit webinar bespreekt Maarten van Gelderen alle ins en outs van een reorganisatie. Hoe pak je dit aan? Met welke regels moet je rekening houden? Is afspiegelen (nog steeds) verplicht? Wat is de invloed van de OR? Wanneer is er sprake van collectief ontslag en hoe verloopt een ontslagprocedure wegens bedrijfseconomische redenen? Ook de (on)zin van een sociaal plan komt aan de orde net als de vraag of er altijd een transitievergoeding verschuldigd is.

Als u graag mee wilt kijken met één of meerdere webinars of een oud webinar wilt terugkijken, vul dan hieronder uw gegevens in.

  • Elk webinar kan tot één jaar na de live uitzending teruggekeken worden. U kunt zich daarom dan ook aanmelden voor webinars die al eerder live zijn uitgezonden.
  • Als u bovenstaande persoonsgegevens aan ons verstrekt, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens verwerken overeenkomstig ons privacybeleid.

Voor vragen of opmerkingen over de webinars mail naar info@vangelderen.nl of bel 030 – 23 10 888.