18sep Webinar: De disfunctionerende werknemer: van verbeterplan tot ontslag

18 sep

Praktisch bijgepraat worden over actuele ontwikkelingen en belangrijke arbeidsrechtsrechtelijke thema's vanachter uw PC of laptop? Dat kan. Volg een of meer van onze zeer goed gewaardeerde webinars en u weet zeker dat u bij bent en blijft. De webinars van Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten worden verzorgd in samenwerking met XpertHR.

Alle webinars worden uitgezonden van 13.00 tot 14.00 uur. Ideaal om net na de lunch bijgepraat te worden of samen met collega’s een broodje te eten en het webinar te volgen.

  • eenvoudig en efficiënt in te plannen in uw drukke agenda
  • volg de webinars live of kijk de webinars later terug
  • geen files of reistijd
  • real time vragen stellen
  • ontvang handige sheets na afloop

Webinar van 18 september 2018: De disfunctionerende werknemer: van verbeterplan tot ontslag

Hoe ga je als werkgever om met een werknemer die ondermaats presteert? Wanneer is er volgens de wettelijke regels sprake van disfunctioneren? In dit webinar legt Maarten van Gelderen stap voor stap uit hoe je als werkgever moet handelen als een werknemer niet meer aan de functie-eisen voldoet. Zijn de regels rondom een verbeterplan inderdaad zo streng en wat zegt de meest actuele rechtspraak over dit onderwerp? Aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden leer je effectief met dit thema om te gaan.

Als u graag mee wilt kijken met één of meerdere webinars of een oud webinar wilt terugkijken, vul dan hieronder uw gegevens in.

  • Elk webinar kan tot één jaar na de live uitzending teruggekeken worden. U kunt zich daarom dan ook aanmelden voor webinars die al eerder live zijn uitgezonden.
  • Als u bovenstaande persoonsgegevens aan ons verstrekt, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens verwerken overeenkomstig ons privacybeleid.

Voor vragen of opmerkingen over de webinars mail naar info@vangelderen.nl of bel 030 – 23 10 888.