27sep Webinar: eenzijdig wijzigen van arbeidsvoorwaarden

27 sep

Praktisch bijgepraat worden over actuele ontwikkelingen en belangrijke arbeidsrechtsrechtelijke thema's vanachter uw PC of laptop? Dat kan. Volg een of meer van onze zeer goed gewaardeerde webinars en u weet zeker dat u bij bent en blijft. De webinars van Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten worden verzorgd in samenwerking met XpertHR.

webinar_disfunctionerenAlle webinars worden uitgezonden van 13.00 tot 14.00 uur. Ideaal om net na de lunch bijgepraat te worden of samen met collega’s een broodje te eten en het webinar te volgen.

  • eenvoudig en efficiënt in te plannen in uw drukke agenda
  • volg de webinars live of kijk de webinars later terug
  • geen files of reistijd
  • real time vragen stellen
  • ontvang handige sheets na afloop

Webinar van 27 september 2016: eenzijdig wijzigen van arbeidsvoorwaarden

Hoe en onder welke voorwaarden kun je als werkgever bepaalde arbeidsvoorwaarden wijzigen? Deze vraag staat centraal tijdens het webinar van dinsdag 27 september a.s. Maarten van Gelderen zal daarbij ook stilstaan bij de zin of onzin van een eenzijdig wijzigingsbeding, de rol van de OR en de noodzaak van een overgangsregeling. Ook zal Maarten aandacht besteden aan recente jurisprudentie over dit onderwerp zodat u ook inzicht krijgt in de manier waarop rechters beoordelen of bepaalde wijzigingen redelijk en acceptabel zijn.

Als u graag mee wilt kijken met één of meerdere webinars of een oud webinar wilt terugkijken, vul dan hieronder uw gegevens in.

  • Elk webinar kan tot één jaar na de live uitzending teruggekeken worden. U kunt zich daarom dan ook aanmelden voor webinars die al eerder live zijn uitgezonden.
  • Als u bovenstaande persoonsgegevens aan ons verstrekt, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens verwerken overeenkomstig ons privacybeleid.

 

Voor vragen of opmerkingen over de webinars mail naar info@vangelderen.nl of bel 030 – 23 10 888.