27jun Webinar: flexibele arbeidscontracten en overeenkomsten van opdracht

27 jun

Praktisch bijgepraat worden over actuele ontwikkelingen en belangrijke arbeidsrechtsrechtelijke thema's vanachter uw PC of laptop? Dat kan. Volg een of meer van onze zeer goed gewaardeerde webinars en u weet zeker dat u bij bent en blijft. De webinars van Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten worden verzorgd in samenwerking met XpertHR.

webinar_disfunctionerenAlle webinars worden uitgezonden van 13.00 tot 14.00 uur. Ideaal om net na de lunch bijgepraat te worden of samen met collega’s een broodje te eten en het webinar te volgen.

  • eenvoudig en efficiënt in te plannen in uw drukke agenda
  • volg de webinars live of kijk de webinars later terug
  • geen files of reistijd
  • real time vragen stellen
  • ontvang handige sheets na afloop

Webinar van 27 juni 2017: flexibele arbeidscontracten en overeenkomsten van opdracht

Welke juridische mogelijkheden heb je als werkgever om flexibele arbeidscontracten aan te gaan? Wat zijn de valkuilen rondom oproep- en min/max-contracten? Wat is de laatste stand van zaken rondom het inhuren van zzp’ers? Hoe voorkom je als werkgever dat een overeenkomst van opdracht als een arbeidsovereenkomst wordt gezien? Voor het antwoord op deze vragen kijk je op 27 juni 2017 mee met dit interactieve webinar.

Als u graag mee wilt kijken met één of meerdere webinars of een oud webinar wilt terugkijken, vul dan hieronder uw gegevens in.

  • Elk webinar kan tot één jaar na de live uitzending teruggekeken worden. U kunt zich daarom dan ook aanmelden voor webinars die al eerder live zijn uitgezonden.
  • Als u bovenstaande persoonsgegevens aan ons verstrekt, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens verwerken overeenkomstig ons privacybeleid.

 

Voor vragen of opmerkingen over de webinars mail naar info@vangelderen.nl of bel 030 – 23 10 888.