23okt Webinar: Flexibele arbeidscontracten

23 okt

Praktisch bijgepraat worden over actuele ontwikkelingen en belangrijke arbeidsrechtsrechtelijke thema's vanachter uw PC of laptop? Dat kan. Volg een of meer van onze zeer goed gewaardeerde webinars en u weet zeker dat u bij bent en blijft. De webinars van Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten worden verzorgd in samenwerking met XpertHR.

Alle webinars worden uitgezonden van 13.00 tot 14.00 uur. Ideaal om net na de lunch bijgepraat te worden of samen met collega’s een broodje te eten en het webinar te volgen.

  • eenvoudig en efficiënt in te plannen in uw drukke agenda
  • volg de webinars live of kijk de webinars later terug
  • geen files of reistijd
  • real time vragen stellen
  • ontvang handige sheets na afloop

Webinar van 23 oktober 2018: Flexibele arbeidscontracten

Welke flexibele vormen van arbeid zijn er en wanneer kun je welk arbeidscontract inzetten? Waarom is een oproepcontract slechts beperkt inzetbaar en welke spelregels gelden hiervoor? In dit webinar legt Maarten van Gelderen uit hoe je met gebruikmaking van de actuele regels maximale flexibiliteit haalt uit diverse arbeidscontracten. Uiteraard komen ook onderwerpen als de ketenregeling (en de uitzonderingen hierop), de proeftijd en de veelgemaakte fouten rondom aan- en opzeggen aan bod.

Als u graag mee wilt kijken met één of meerdere webinars of een oud webinar wilt terugkijken, vul dan hieronder uw gegevens in.

  • Elk webinar kan tot één jaar na de live uitzending teruggekeken worden. U kunt zich daarom dan ook aanmelden voor webinars die al eerder live zijn uitgezonden.
  • Als u bovenstaande persoonsgegevens aan ons verstrekt, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens verwerken overeenkomstig ons privacybeleid.

Voor vragen of opmerkingen over de webinars mail naar info@vangelderen.nl of bel 030 – 23 10 888.