19sep Webinar: ontslag met wederzijds goedvinden

19 sep

Praktisch bijgepraat worden over actuele ontwikkelingen en belangrijke arbeidsrechtsrechtelijke thema's vanachter uw PC of laptop? Dat kan. Volg een of meer van onze zeer goed gewaardeerde webinars en u weet zeker dat u bij bent en blijft. De webinars van Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten worden verzorgd in samenwerking met XpertHR.

webinar_disfunctionerenAlle webinars worden uitgezonden van 13.00 tot 14.00 uur. Ideaal om net na de lunch bijgepraat te worden of samen met collega’s een broodje te eten en het webinar te volgen.

  • eenvoudig en efficiënt in te plannen in uw drukke agenda
  • volg de webinars live of kijk de webinars later terug
  • geen files of reistijd
  • real time vragen stellen
  • ontvang handige sheets na afloop

Webinar van 19 september 2017: ontslag met wederzijds goedvinden

Wat is de laatste stand van zaken rondom ontslag met wederzijds goedvinden? Welke bepalingen moet je als werkgever absoluut wel of juist niet in een beëindigingsovereenkomst opnemen? Hoe zit het met de bedenktermijn en andere mogelijkheden voor een werknemer op terug te komen op een eerdere ‘deal’? Wat is de gangbare hoogte van een ontslagvergoeding bij ontslag met wederzijds goedvinden? Ben je regelmatig beroepsmatig betrokken bij beëindigingsovereenkomsten en ontslag met wederzijds goedvinden? Dan wil je dit webinar zeker niet missen!

Als u graag mee wilt kijken met één of meerdere webinars of een oud webinar wilt terugkijken, vul dan hieronder uw gegevens in.

  • Elk webinar kan tot één jaar na de live uitzending teruggekeken worden. U kunt zich daarom dan ook aanmelden voor webinars die al eerder live zijn uitgezonden.
  • Als u bovenstaande persoonsgegevens aan ons verstrekt, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens verwerken overeenkomstig ons privacybeleid.

 

Voor vragen of opmerkingen over de webinars mail naar info@vangelderen.nl of bel 030 – 23 10 888.