26jun Webinar: Wangedrag bij werknemers: van waarschuwing tot ontslag op staande voet

26 jun

Praktisch bijgepraat worden over actuele ontwikkelingen en belangrijke arbeidsrechtsrechtelijke thema's vanachter uw PC of laptop? Dat kan. Volg een of meer van onze zeer goed gewaardeerde webinars en u weet zeker dat u bij bent en blijft. De webinars van Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten worden verzorgd in samenwerking met XpertHR.

Alle webinars worden uitgezonden van 13.00 tot 14.00 uur. Ideaal om net na de lunch bijgepraat te worden of samen met collega’s een broodje te eten en het webinar te volgen.

  • eenvoudig en efficiënt in te plannen in uw drukke agenda
  • volg de webinars live of kijk de webinars later terug
  • geen files of reistijd
  • real time vragen stellen
  • ontvang handige sheets na afloop

Webinar van 26 juni 2018: Wangedrag bij werknemers: van waarschuwing tot ontslag op staande voet

Wat kun je en mag je als werkgever doen bij een werknemer die zich misdraagt? Welke sanctiemogelijkheden heb je en wat is de juiste aanpak als er zich een incident met een werknemer voordoet? Waarom is er een belangrijk verschil tussen verwijtbaar en ernstig verwijtbaar gedrag? In dit webinar leidt Maarten van Gelderen je langs alle valkuilen van wangedrag bij werknemers. Ook zal hij aan de hand van praktische voorbeelden laten zien wanneer je wel en wanneer je niet kunt overgaan tot ontslag op staande voet.

Als u graag mee wilt kijken met één of meerdere webinars of een oud webinar wilt terugkijken, vul dan hieronder uw gegevens in.

  • Elk webinar kan tot één jaar na de live uitzending teruggekeken worden. U kunt zich daarom dan ook aanmelden voor webinars die al eerder live zijn uitgezonden.
  • Als u bovenstaande persoonsgegevens aan ons verstrekt, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens verwerken overeenkomstig ons privacybeleid.

Voor vragen of opmerkingen over de webinars mail naar info@vangelderen.nl of bel 030 – 23 10 888.