22mei Webinar: De zieke werknemer: van re-integratie tot ontslag

22 mei

Praktisch bijgepraat worden over actuele ontwikkelingen en belangrijke arbeidsrechtsrechtelijke thema's vanachter uw PC of laptop? Dat kan. Volg een of meer van onze zeer goed gewaardeerde webinars en u weet zeker dat u bij bent en blijft. De webinars van Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten worden verzorgd in samenwerking met XpertHR.

Alle webinars worden uitgezonden van 13.00 tot 14.00 uur. Ideaal om net na de lunch bijgepraat te worden of samen met collega’s een broodje te eten en het webinar te volgen.

  • eenvoudig en efficiënt in te plannen in uw drukke agenda
  • volg de webinars live of kijk de webinars later terug
  • geen files of reistijd
  • real time vragen stellen
  • ontvang handige sheets na afloop

Webinar van 22 mei 2018: De zieke werknemer: van re-integratie tot ontslag

Ondanks het kabinetsvoornemen om de loondoorbetalingsplicht bij ziekte te verkorten, blijft de zieke werknemer voor veel werkgevers een lastig onderwerp. In dit webinar legt Maarten van Gelderen op praktische wijze uit hoe je als werkgever om moet gaan met een langdurig zieke werknemer. Hoe ver gaat de re-integratieplicht? En wanneer kun je precies een loonsanctie inzetten als de werknemer onvoldoende meewerkt aan de re-integratie? Verder geeft Maarten antwoord op de vraag wanneer je tot ontslag kunt overgaan. Ook zullen er bij dit webinar tal van actuele praktijkvoorbeelden de revue passeren.

Als u graag mee wilt kijken met één of meerdere webinars of een oud webinar wilt terugkijken, vul dan hieronder uw gegevens in.

  • Elk webinar kan tot één jaar na de live uitzending teruggekeken worden. U kunt zich daarom dan ook aanmelden voor webinars die al eerder live zijn uitgezonden.
  • Als u bovenstaande persoonsgegevens aan ons verstrekt, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens verwerken overeenkomstig ons privacybeleid.

Voor vragen of opmerkingen over de webinars mail naar info@vangelderen.nl of bel 030 – 23 10 888.