Over Eva Witteveen

Klant waardering
9.9
Eva Witteveen Eva Witteveen adviseert werknemers, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht). Heeft u een [...] 10 0

Gebaseerd op 21 reviews

Eva Witteveen adviseert werknemers, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht). Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Eva voorleggen? Mail Eva.

Eva is lid van de Nederlandse orde van advocaten (NOvA) en zij staat in het rechtsgebiedenregister van de orde geregistreerd op het rechtsgebied arbeidsrecht.

 

Reviews van Eva

9 nov 2022
10

Mw. TMM Coenen, Senior Docent VO :

Eva heeft mij deskundig begeleid vanaf het begin van mijn uitval door ziekte op school tot en [...]
Eva heeft mij deskundig begeleid vanaf het begin van mijn uitval door ziekte op school tot en met een bevredigend VSO. Eva is niet alleen juridisch deskundig, maar denkt ook mee en voelt aan wat je nodig hebt in je ziekteproces. Eva geeft goede tips voor de besprekingen met de bedrijfsarts en de werkgever. Ze heeft kennis van de mogelijke opties en bespreekt de voor- en nadelen, zodat je met vertrouwen de juiste keuze durft te maken. Ze durft ook te confronteren als ze merkt dat je dit nodig hebt. Een top vrouw, dank je Eva.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
3 nov 2022
10

G.B., intern begeleider :

Nadat ik oververmoeid problemen kreeg met mijn werkgever heeft Eva van ‘van Gelderen advocaten’ [...]
Nadat ik oververmoeid problemen kreeg met mijn werkgever heeft Eva van ‘van Gelderen advocaten’ mij langere tijd uitstekend geholpen. Dankzij haar hulp is e.e.a. met mijn werkgever goed afgewikkeld en kan ik weer positief de toekomst in kijken. Nogmaals dank Eva!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
24 mrt 2022
10

Dhr. L C, Sales Manager :

Eva heeft me zeer prettig geadviseerd waarbij ze telkens duidelijk de verschillende opties [...]
Eva heeft me zeer prettig geadviseerd waarbij ze telkens duidelijk de verschillende opties schetste inclusief de voor- en nadelen, doorvroeg over wat ik zelf wilde zodat ik de voor mij juiste keuzes kon maken, en ze heeft een prettige stijl van communiceren. Ze weet waar ze het over heeft, en heeft oog voor de persoon. Ik kan haar van harte aanbevelen.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
12 dec 2021
10

R.D., Ingenieur/ fysiotherapeut :

Eva heeft mij twee keer bijgestaan bij de juridische afwikkeling van het beëindigen van een [...]
Eva heeft mij twee keer bijgestaan bij de juridische afwikkeling van het beëindigen van een arbeidscontract. Beide keren hadden te maken met een ziekteproces. Wat ik erg sterk vind aan Eva is dat ze niet alleen vakinhoudelijk erg goed is maar dat ze ook erg empathisch is. Ik voelde me gehoord. Bij een ziekteproces is dit erg fijn omdat het een proces is wat je erg raakt. Zeker als je in die situatie tegen een werkgever moet opboksen. Ik heb heel veel gehad aan Eva en heb beide situaties met een goed resultaat en gevoel kunnen afsluiten. Dankjewel Eva!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10