Over Eva Witteveen

Klant waardering
9.8
Eva Witteveen Eva Witteveen adviseert werknemers, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht). Heeft u een [...] 10 0

Gebaseerd op 24 reviews

Eva Witteveen adviseert werknemers, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht). Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Eva voorleggen? Mail Eva.

Eva is lid van de Nederlandse orde van advocaten (NOvA) en zij staat in het rechtsgebiedenregister van de orde geregistreerd op het rechtsgebied arbeidsrecht.

 

Reviews van Eva

4 jun 2023
9

J.V., Senior adviseur :

Eva heeft mij op een goede en professionele wijze begeleidt en ondersteund in dit moeilijke [...]
Eva heeft mij op een goede en professionele wijze begeleidt en ondersteund in dit moeilijke proces. Tijdens de verschillende stappen in het juridische proces heeft zij mij goed op de hoogte gehouden en had een goed inlevingsvermogen. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en het uiteindelijk behaalde resultaat.
 • Deskundigheid
  9
 • Klantvriendelijkheid
  9
 • Resultaat
  9
7 dec 2022
9.3

R.P., manager :

Eva heeft mij zeer goed geholpen en toonde proffesionaliteit maar vooral ook menselijkheid en [...]
Eva heeft mij zeer goed geholpen en toonde proffesionaliteit maar vooral ook menselijkheid en dat heb ik als erg fijn ervaren.
 • Deskundigheid
  9
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  9
9 nov 2022
10

Mw. TMM Coenen, Senior Docent VO :

Eva heeft mij deskundig begeleid vanaf het begin van mijn uitval door ziekte op school tot en [...]
Eva heeft mij deskundig begeleid vanaf het begin van mijn uitval door ziekte op school tot en met een bevredigend VSO. Eva is niet alleen juridisch deskundig, maar denkt ook mee en voelt aan wat je nodig hebt in je ziekteproces. Eva geeft goede tips voor de besprekingen met de bedrijfsarts en de werkgever. Ze heeft kennis van de mogelijke opties en bespreekt de voor- en nadelen, zodat je met vertrouwen de juiste keuze durft te maken. Ze durft ook te confronteren als ze merkt dat je dit nodig hebt. Een top vrouw, dank je Eva.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
9 nov 2022
10

Mw. TMM Coenen, Senior docent VO Eva heeft mij vanaf mijn uitval vanwege ziekte op school begeleid in het hele proces tot en met een geakkoordeerd VSO.. Zo wel voorbesprekingen voor mijn gesprekken met de bedrijfsarts als gesprekken met werkgever en het UWVhet UWv:

Eva heeft mij vanaf mijn uitval vanwege ziekte op school begeleid in het hele proces tot en met [...]
Eva heeft mij vanaf mijn uitval vanwege ziekte op school begeleid in het hele proces tot en met een geakkoordeerd VSO.. Zo wel voorbesprekingen voor mijn gesprekken met de bedrijfsarts als gesprekken met werkgever en het UWV
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10