Over Eva Witteveen

Klant waardering
10
Eva Witteveen Eva Witteveen adviseert werknemers, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht). Heeft u een [...] 10 0

Gebaseerd op 2 reviews

Eva Witteveen adviseert werknemers, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht). Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Eva voorleggen? Mail Eva.

Reviews van Eva

1 nov 2017
10

Dhr. Willem Baksteen, Manager Supply Chain :

Een technisch lastige kwestie tussen werkgever en mij heb ik bij Eva ondergebracht. Eva heeft [...]
Een technisch lastige kwestie tussen werkgever en mij heb ik bij Eva ondergebracht. Eva heeft deze kwestie in kortst mogelijk tijd afgehandeld met het maximaal haalbare resultaat als uitkomst. Geweldig. Eva, hierbij nogmaals bedankt.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
28 sep 2017
10

Dhr. Jochem Tuin:

Ik heb Eva benadert via de website ontslag.nl ivm de controle van mijn beëindigingsovereenkomst. [...]
Ik heb Eva benadert via de website ontslag.nl ivm de controle van mijn beëindigingsovereenkomst. Zij wist daar nog een groot aantal punten naar voren te halen die niet klopten en aangepast moesten worden en heeft mij bijgestaan deze gewijzigd te krijgen door mijn werkgever. Daarnaast kreeg ik snel antwoord op vragen en onduidelijkheden en heeft ze de hele tijd de zaak in het oog gehouden voor een goede afloop. Ik kan Eva dan ook ten zeerste aanraden, ze kwam mij rustig en professioneel over en ben zeer tevreden over de geleverde diensten.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10