Over Frank Boelhouwer

Klant waardering
10
Frank Boelhouwer Frank Boelhouwer is al meer dan twintig jaar advocaat en heeft in die periode op vrijwel alle facetten van het arbeidsrecht geadviseerd en geprocedeerd. Bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten [...] 10 0

Gebaseerd op 3 reviews


Frank Boelhouwer
is al meer dan twintig jaar advocaat en heeft in die periode op vrijwel alle facetten van het arbeidsrecht geadviseerd en geprocedeerd. Bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten houdt hij zich bezig met de advisering van werkgevers en werknemers op het gebied van m.n. arbeidsvoorwaarden (inclusief CAO), reorganisaties, (collectief) ontslag en geschillen over arbeidsongeschiktheid, disfunctioneren en concurrentie- en relatiebedingen.

Daarnaast is Frank een ervaren en bevlogen docent en geeft hij regelmatig arbeidsrechtelijke cursussen en trainingen. Frank is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Ook is hij lid van de Nederlandse orde van advocaten (NOvA) en staat hij in het rechtsgebiedenregister van de orde geregistreerd op het rechtsgebied arbeidsrecht.

Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Frank voorleggen? Mail Frank.

Reviews van Frank

25 mrt 2024
10

M.L., salesmanager :

Frank is zeer deskundig, resultaatgericht, communicatief zeer vaardig, proactief en zeer goed [...]
Frank is zeer deskundig, resultaatgericht, communicatief zeer vaardig, proactief en zeer goed bereikbaar. Hij denkt proactief mee en bespreekt de mogelijke denkrichtingen met bijbehorende voor- en nadelen. Hij heeft mij zeer goed geholpen door duidelijk en goed beargumenteerd te adviseren zodat ik uiteindelijk goed bij mijzelf passende keuzes kon maken. Ik kan Frank van harte aanbevelen aan iedereen die juridische hulp nodig heeft in een arbeidsrechtelijk lastige situatie.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
8 dec 2022
10

Mw. Leonie Hereijgers, Marketeer :

Met veel plezier laat ik een positieve review achter. Frank heeft mij tijdens een zware en [...]
Met veel plezier laat ik een positieve review achter. Frank heeft mij tijdens een zware en emotionele periode enorm goed bijgestaan. Begrijpelijke taal, kort op de bal en heel gemakkelijk te bereiken. Eigenlijk precies wat je nodig hebt in zo’n heftige situatie als een ontslag.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
28 jan 2020
10

R.Z., Businesses Intelligence Manager :

Uitermate deskundig advies gecombineerd met een persoonlijk contact hebben er voor gezorgd dat [...]
Uitermate deskundig advies gecombineerd met een persoonlijk contact hebben er voor gezorgd dat een vervelende situatie toch een bevredigend einde heeft gehad. Het was alsof ik een goede vriend belde voor advies. Daarnaast werd een groot deel van de communicatie ook nog uit handen genomen waardoor de ervaring hoor mij minder stressvol was. Ik hoop Frank niet snel weer nodig te hebben, maar anders is het een geruststelling dat ik hem achter de hand heb.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10