Over Frank Boelhouwer

Klant waardering
10
Frank Boelhouwer Frank Boelhouwer is al meer dan twintig jaar advocaat en heeft in die periode op vrijwel alle facetten van het arbeidsrecht geadviseerd en geprocedeerd. Bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten [...] 10 0

Gebaseerd op 1 reviews


Frank Boelhouwer
is al meer dan twintig jaar advocaat en heeft in die periode op vrijwel alle facetten van het arbeidsrecht geadviseerd en geprocedeerd. Bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten houdt hij zich bezig met de advisering van werkgevers en werknemers op het gebied van m.n. arbeidsvoorwaarden (inclusief CAO), reorganisaties, (collectief) ontslag en geschillen over arbeidsongeschiktheid, disfunctioneren en concurrentie- en relatiebedingen.

Daarnaast is Frank een ervaren en bevlogen docent en geeft hij regelmatig arbeidsrechtelijke cursussen en trainingen. Frank is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).

Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Frank voorleggen? Mail Frank.

Reviews van Frank

28 jan 2020
10

R.Z., Businesses Intelligence Manager :

Uitermate deskundig advies gecombineerd met een persoonlijk contact hebben er voor gezorgd dat [...]
Uitermate deskundig advies gecombineerd met een persoonlijk contact hebben er voor gezorgd dat een vervelende situatie toch een bevredigend einde heeft gehad. Het was alsof ik een goede vriend belde voor advies. Daarnaast werd een groot deel van de communicatie ook nog uit handen genomen waardoor de ervaring hoor mij minder stressvol was. Ik hoop Frank niet snel weer nodig te hebben, maar anders is het een geruststelling dat ik hem achter de hand heb.
  • Deskundigheid
    10
  • Klantvriendelijkheid
    10
  • Resultaat
    10