Over Milou Bosma

Klant waardering
9.8
Milou Bosma Milou Bosma is een ervaren advocaat bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten. Met haar uitgebreide ervaring is Milou de ideale partner voor al jouw juridische behoeften op het gebied van [...] 10 0

Gebaseerd op 5 reviews

Milou Bosma is een ervaren advocaat bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten. Met haar uitgebreide ervaring is Milou de ideale partner voor al jouw juridische behoeften op het gebied van arbeidsrecht.

Milou is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is sinds januari 2018 advocaat. Gedurende haar professionele carrière heeft ze voortdurend gestreefd naar persoonlijke en professionele groei. In 2022 heeft ze met succes de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht afgerond, waardoor ze haar kennis en expertise op dit specifieke rechtsgebied verder heeft verdiept.

Of je nu een werknemer bent die juridische bijstand nodig heeft, een HR-medewerker die advies zoekt of een werkgever die begeleiding nodig heeft bij arbeidsrechtelijke kwesties, Milou is er om jou te helpen. Vertrouw op haar expertise en ervaring om je door elke uitdaging te loodsen en jouw belangen effectief te behartigen.

Heb je een arbeidsrechtelijk advies nodig of wil je een arbeidsrechtelijke vraag aan Milou voorleggen? Mail Milou.

Milou is lid van de Nederlandse orde van advocaten (NOvA) en zij staat in het rechtsgebiedenregister van de orde geregistreerd op het rechtsgebied arbeidsrecht.

Reviews van Milou

16 aug 2023
9

Dhr. D Peters, Directeur JetDrinks:

Milou heeft mij goed, snel en vakkundig geholpen. Het resultaat was een oplossing die voor beide [...]
Milou heeft mij goed, snel en vakkundig geholpen. Het resultaat was een oplossing die voor beide partijen werkte.
 • Deskundigheid
  9
 • Klantvriendelijkheid
  9
 • Resultaat
  9
8 aug 2023
10

M.H.:

Milou Bosma heeft alles zeer zorgvuldig en correct opgepakt en tot volle tevredenheid [...]
Milou Bosma heeft alles zeer zorgvuldig en correct opgepakt en tot volle tevredenheid uitgevoerd. De behandeling heeft ze zeer snel opgepakt. Ook werd ik voortdurend op de hoogte gebracht van de voortgang. Haar expertise is geweldig en ook de adviezen tijdens en achteraf zijn zeer waardevol. Al met al zeer tevreden.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
28 jul 2023
10

M.H.:

Ik ben zeer deskundig door mevrouw Bosma bijgestaan! Handelt zeer snel, ik ben erg tevreden.
Ik ben zeer deskundig door mevrouw Bosma bijgestaan! Handelt zeer snel, ik ben erg tevreden.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
4 jul 2023
10

Mw. Marjanne Comvalius , Verzorgende C :

Milou heeft aan mijn verwachting voldaan. De betrokkenheid bij het behandelen van mijn dossier, [...]
Milou heeft aan mijn verwachting voldaan. De betrokkenheid bij het behandelen van mijn dossier, heb ik ervaren dat ze een vakvrouw is, maar vooral een mensen mens is. Was bij het 1e gesprek al begrijpend en bereid, gaf mij een heldere uitleg over de juridische kwestie, dat gaf mij vertrouwen. Milou heeft mij bij het hele traject betrokken, door telkens uitleg te geven. Kon altijd mailen of bellen als er iets onduidelijk was, waarop ze mij dan goed informeerde. Milou heeft duidelijk verstand van zaken en is betrouwbaar. Ze heeft me deskundig en op persoonlijke wijze bijgestaan in een arbeids conflict. Alles naar tevredenheid afgehandeld.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10