Over Sophie Mulder

Klant waardering
10
Sophie Mulder Sophie Mulder behaalde haar Master Nederlands Recht met een specialisatie in arbeidsrecht in 2017. In 2022 rondde Sophie met succes de beroepsopleiding advocatuur af. Als een gedreven professional [...] 10 0

Gebaseerd op 1 reviews

Sophie Mulder behaalde haar Master Nederlands Recht met een specialisatie in arbeidsrecht in 2017. In 2022 rondde Sophie met succes de beroepsopleiding advocatuur af. Als een gedreven professional heeft ze een scherp oog voor detail en een onweerstaanbare passie voor het arbeidsrecht. Sophie is een ervaren advocaat arbeidsrecht die klaarstaat om je te adviseren en te vertegenwoordigen.

Sophie staat niet alleen werknemers bij, maar ze is ook een gewaardeerde adviseur voor werkgevers en HR-medewerkers. Haar diepgaande kennis van arbeidsrecht, gecombineerd met een empathische benadering, maakt haar een waardevolle bron voor iedereen die met arbeidsgerelateerde kwesties te maken heeft. Bovendien staat Sophie ondernemingsraden bij op het gebied van medezeggenschap.

Ze begrijpt het belang van goede arbeidsverhoudingen en streeft ernaar om samen met haar cliënten de best mogelijke uitkomsten te bereiken.

Sophie staat altijd klaar om juridisch advies te geven en je arbeidsrechtelijke zorgen weg te nemen. Of je nu een werkgever bent die op zoek is naar advies, een werknemer met een arbeidsrechtelijk probleem, of een ondernemingsraad met vragen over instemmings- of adviesrecht, Sophie is de toegewijde professional die je nodig hebt.

Neem contact op met Sophie en ontdek hoe ze jouw arbeidsrechtelijke uitdagingen kan oplossen. Mail Sophie.

Reviews van Sophie

24 mrt 2024
10

Dhr. Safet Radoncic, Plant manager :

Ik ben zeer tevreden met de diensten van mijn arbeidsrecht advocaat Sophie Mulder. Vanaf het [...]
Ik ben zeer tevreden met de diensten van mijn arbeidsrecht advocaat Sophie Mulder. Vanaf het begin was zij zeer professioneel en toegewijd aan mijn zaak. Zij nam de tijd om mijn situatie te begrijpen, legde de juridische aspecten op een begrijpelijke manier uit en gaf me waardevol advies. Wat ik vooral waardeer is de communicatie. Sophie hield me op de hoogte van elke stap in het proces en was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden. Dit gaf me een gevoel van zekerheid en vertrouwen. Bovendien heeft zij uitstekende onderhandelingsvaardigheden getoond. Dankzij haar expertise en vastberadenheid hebben we een gunstige uitkomst bereikt in mijn zaak. Ik zou deze advocaat zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een deskundige en betrouwbare arbeidsrecht advocaat. Haar kennis, professionaliteit en toewijding aan cliënten zijn werkelijk indrukwekkend. Ik ben dankbaar voor de uitstekende service die ik heb ontvangen.
  • Deskundigheid
    10
  • Klantvriendelijkheid
    10
  • Resultaat
    10