Over Sophie Mulder

Sophie Mulder behaalde haar Master Nederlands Recht met een specialisatie in arbeidsrecht in 2017. In 2022 rondde Sophie met succes de beroepsopleiding advocatuur af. Als een gedreven professional heeft ze een scherp oog voor detail en een onweerstaanbare passie voor het arbeidsrecht. Sophie is een ervaren arbeidsrechtjurist die klaarstaat om je te adviseren en te vertegenwoordigen.

Sophie staat niet alleen werknemers bij, maar ze is ook een gewaardeerde adviseur voor werkgevers en HR-medewerkers. Haar diepgaande kennis van arbeidsrecht, gecombineerd met een empathische benadering, maakt haar een waardevolle bron voor iedereen die met arbeidsgerelateerde kwesties te maken heeft. Bovendien staat Sophie ondernemingsraden bij op het gebied van medezeggenschap.

Ze begrijpt het belang van goede arbeidsverhoudingen en streeft ernaar om samen met haar cliënten de best mogelijke uitkomsten te bereiken.

Sophie staat altijd klaar om juridisch advies te geven en je arbeidsrechtelijke zorgen weg te nemen. Of je nu een werkgever bent die op zoek is naar advies, een werknemer met een arbeidsrechtelijk probleem, of een ondernemingsraad met vragen over instemmings- of adviesrecht, Sophie is de toegewijde professional die je nodig hebt.

Neem contact op met Sophie en ontdek hoe ze jouw arbeidsrechtelijke uitdagingen kan oplossen. Mail Sophie.