Webinars

Als werkgever, HR-professional of bedrijfsjurist kunt u op een handige en zeer efficiënte wijze bijgepraat worden over diverse arbeidsrechtelijke onderwerpen door deelname aan een van onze hoog gewaardeerde webinars.

webinar_disfunctioneren

  • live meekijken of later terugkijken
  • vanachter eigen PC, laptop of tablet te bekijken
  • mogelijkheid om live vragen te stellen
  • praktische informatie over arbeidsrechtelijke thema’s
  • inclusief sheets of checklists

 

Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten verzorgt in samenwerking met XpertHR een twee soorten webinars: het HR Journaal en een reeks webinars over diverse arbeidsrechtelijke onderwerpen.

HR Journaal

Het HR Journaal is een maandelijks online ‘journaal’ waarin u in een half uurtje wordt bijgepraat over de belangrijkste ontwikkelingen op en rond de werkvloer. In het HR Journaal is aandacht voor opvallende nieuwsberichten, er is een gast van de maand en er wordt elke maand een belangrijke of interessante gerechtelijke uitspraak besproken. Deelnemen aan het HR Journaal is gratis. Klik hier voor meer info of aanmelding.

Arbeidsrechtelijke webinars

De arbeidsrechtelijke webinars draaien altijd om een specifiek thema (bijvoorbeeld ‘ontslag met wederzijds goedvinden’) en duren ongeveer 60 minuten per aflevering. Je wordt in die tijd heel compact en praktisch bijgepraat over de belangrijkste ins en outs van het betreffende thema. De webinars richten zich in het bijzonder op werkgevers en HR-professionals, dus juridische voorkennis is niet vereist. Klik hier voor meer info of aanmelding.

De presentatie

De webinars worden gepresenteerd door Maarten van Gelderen. Maarten houdt zich als advocaat al twintig jaar bezig met het arbeids- en ontslagrecht en heeft in de afgelopen jaren honderden bedrijven, instellingen en HR-functionarissen geadviseerd over arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden en ontslag. Daarnaast treedt hij regelmatig op als docent/spreker op arbeidsrechtelijke seminars en events.