De sheets van het HR Journaal van februari kun je hier downloaden.

Aankomend webinar van 21 maart 2017: oneerlijke concurrenten, relatie- geheimhoudingsbedingen

Waar liggen de grenzen van oneerlijke concurrentie door een (ex-)werknemer? Wat is het nu van een concurrentie- en relatiebeding? Hoe zorg je ervoor dat een dergelijk beding standhoudt bij een rechter? Naast deze onderwerpen zal Maarten van Gelderen tijdens dit webinar ook aandacht besteden aan het geheimhoudingsbeding en het contractuele verbod op nevenwerkzaamheden.

Waar liggen de grenzen van oneerlijke concurrentie door een (ex-)werknemer? Wat is het nu van een concurrentie- en relatiebeding? Hoe zorg je ervoor dat een dergelijk beding standhoudt bij een rechter? Naast deze onderwerpen zal Maarten van Gelderen tijdens dit webinar ook aandacht besteden aan het geheimhoudingsbeding en het contractuele verbod op nevenwerkzaamheden.Waar liggen de grenzen van oneerlijke concurrentie door een (ex-)werknemer? Waar liggen de grenzen van oneerlijke concurrentie door een (ex-)werknemer? Wat is het nu van een concurrentie- en relatiebeding? Hoe zorg je ervoor dat een dergelijk beding standhoudt bij een rechter? Naast deze onderwerpen zal Maarten van Gelderen tijdens dit webinar ook aandacht besteden aan het geheimhoudingsbeding en het contractuele verbod op nevenwerkzaamheden.

Wat is het nu van een concurrentie- en relatiebeding? Hoe zorg je ervoor dat een dergelijk beding standhoudt bij een rechter? Naast deze onderwerpen zal Maarten van Gelderen tijdens dit webinar ook aandacht besteden aan het geheimhoudingsbeding en het contractuele verbod op nevenwerkzaamheden.Waar liggen de grenzen van oneerlijke concurrentie door een (ex-)werknemer? Wat is het nu van een concurrentie- en relatiebeding? Hoe zorg je ervoor dat een dergelijk beding standhoudt bij een rechter? Naast deze onderwerpen zal Maarten van Gelderen tijdens dit webinar ook aandacht besteden aan het geheimhoudingsbeding en het contractuele verbod op nevenwerkzaamheden.