Over Jordi Niggelie

Klant waardering
9.8
Jordi Niggelie Jordi Niggelie studeerde af aan de Rotterdam Erasmus School of Law waar zij vervolgens enige tijd als docent rechtsgeleerdheid gewerkt heeft. Inmiddels is zij al weer geruime tijd als [...] 10 0

Gebaseerd op 36 reviews

Jordi Niggelie studeerde af aan de Rotterdam Erasmus School of Law waar zij vervolgens enige tijd als docent rechtsgeleerdheid gewerkt heeft. Inmiddels is zij al weer geruime tijd als arbeidsrechtadvocaat verbonden aan Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten.

Jordi adviseert werknemers, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht). Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Jordi voorleggen? Mail Jordi.

Reviews van Jordi

30 mrt 2018
10

J.V., Manager Sales en Engineering :

Arbeidsrecht en alles wat daar mee samenhangt is ’een vak apart’. Van Gelderen heeft [...]
Arbeidsrecht en alles wat daar mee samenhangt is ’een vak apart’. Van Gelderen heeft mij zeer goed en vakkundig geholpen. Ik zou iedereen willen aanbevelen om bij oprispende arbeidsperikelen zich meteen te melden bij Van Gelderen. Jordi verstaat haar vak en toont zich tegelijkertijd betrokken als persoon. Ze wil echt weten wat er loopt of speelt om zo het juiste resultaat te bereiken. Niets dan lof!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
28 mrt 2018
10

C.V.:

Jordi heeft mij uitermate vakkundig bijgestaan in een complexe zaak. Ze scheidt goed hoofd- en [...]
Jordi heeft mij uitermate vakkundig bijgestaan in een complexe zaak. Ze scheidt goed hoofd- en bijzaken en heeft een duidelijke lijn van aanpak die voor een goed resultaat heeft gezorgd. Toen de zaak voor de rechter kwam was ze zeer goed voorbereid. Ze is erg prettig in de communicatie, snel en zakelijk maar ook vriendelijk. Je bent bij haar echt in goede handen. Ook een compliment aan de rest van het kantoor. Bedankt Jordi!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
23 mrt 2018
9.3

Mw. K De Jong, Verkoopster :

Jordi heeft mij vanaf het eerste contact ontzettend fijn geholpen. Ze is heel oprecht en [...]
Jordi heeft mij vanaf het eerste contact ontzettend fijn geholpen. Ze is heel oprecht en betrokken. In mijn situatie ( op staande voet ontslag) heeft ze er alles aan gedaan om mijn baan terug te krijgen en dat is ook uiteindelijk gelukt! Ze heeft al mijn zorgen uit handen genomen ( en dat waren er nogal wat). Ze neemt echt de tijd voor je om al je vragen te beantwoorden. Ze is echt een kanjer, en zal haar dan ook zeker aanraden.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  8
28 feb 2018
10

Dhr. Aubrey Tuck:

Jordi is een zeer vakkundige advocate die doorgans het gevoel van “ik ben er voor je” wekt. Ze [...]
Jordi is een zeer vakkundige advocate die doorgans het gevoel van “ik ben er voor je” wekt. Ze nam altijd de tijd goed naar mijn verhaal te luisteren. Ook gaf ze me zeer goed advies over hoe zaken aan te pakken. Ik had daarna voldoende tijd erover na te denken en pas daarna verwachte zij terugkoppeling. Zodoende had ik altijd het gevoel dat we het echt samen deden en dat het resultaat positief zou zijn. Dat was het ook! Bedankt Jordi voor je zeer professionele en bovenal menselijke ondersteuning bij afhandeling van deze aangelegenheid. Ik zal je zeer zeker aanbevelen!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10