Over Jordi Niggelie

Klant waardering
9.7
Jordi Niggelie Jordi Niggelie studeerde af aan de Rotterdam Erasmus School of Law waar zij vervolgens enige tijd als docent rechtsgeleerdheid gewerkt heeft. Inmiddels is zij al weer geruime tijd als [...] 10 0

Gebaseerd op 17 reviews

Jordi Niggelie studeerde af aan de Rotterdam Erasmus School of Law waar zij vervolgens enige tijd als docent rechtsgeleerdheid gewerkt heeft. Inmiddels is zij al weer geruime tijd als arbeidsrechtadvocaat verbonden aan Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten.

Jordi adviseert werknemers, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht). Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Jordi voorleggen? Mail Jordi.

Reviews van Jordi

2 jun 2017
10

D.D., Intercedente :

Jordi is van kop tot teen betrokken, begaan, bereidwillig jegens haar cliënt. Ze is oprecht [...]
Jordi is van kop tot teen betrokken, begaan, bereidwillig jegens haar cliënt. Ze is oprecht geïnteresseerd, meedenkend, doortastend en beschikt over een groot inlevingsvermogen. Daarnaast geeft ze haar cliënt de ruimte zelf beslissingen te laten nemen maar stuurt, daar waar nodig is, bij. Jordi is gevat, slim, humoristisch, laagdrempelig en integer. Kortom een vakvrouw van het eerste uur die kennis en kunde hoog in het vaandel heeft staan. Ik beveel Jordi dan ook zeer aan want alle ingrediënten zijn aanwezig om een zaak succesvol te laten verlopen.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
16 mei 2017
9

Dhr. Ed Koedood, voorheen regiomanager :

Zowel de service en vriendelijkheid bij bezoek kantoor waren aangenaam. Ook de wijze van [...]
Zowel de service en vriendelijkheid bij bezoek kantoor waren aangenaam. Ook de wijze van afhandeling van mijn arbeidsconflict en de voortdurende communicatie over de voortgang gaf veel (terecht) vertrouwen.
 • Deskundigheid
  9
 • Klantvriendelijkheid
  9
 • Resultaat
  9
11 apr 2017
9

R.O., Manager :

Jordi Niggelie heeft mij bij mijn arbeidsrechtelijke geschil uitstekend geholpen en ondersteund. [...]
Jordi Niggelie heeft mij bij mijn arbeidsrechtelijke geschil uitstekend geholpen en ondersteund. Haar kennis van de wettelijke kaders, rechten en plichten, hebben mij geholpen om de juiste keuzes te kunnen maken. Daarbij gaf ze mij het vertrouwen dat we het beste pad bewandelden. Ze bleef in vervelende situaties het doel voor ogen houden en bleef standvastig, gedurende een lange periode. Uiteindelijk heb ik een vaststellingsovereenkomst bereikt waar ik tevreden mee was en daardoor met een goed gevoel de deur bij mijn werkgever kon sluiten.
 • Deskundigheid
  9
 • Klantvriendelijkheid
  9
 • Resultaat
  9
30 mrt 2017
10

Dhr. Harmen Paalman:

Ik heb in de afgelopen jaren maar liefst 2 advocaten van dit kantoor in de arm genomen. In één [...]
Ik heb in de afgelopen jaren maar liefst 2 advocaten van dit kantoor in de arm genomen. In één zin; Een fantastisch kantoor met geweldige mensen die ieder hun eigen uniekheid en deskundigheid hebben. Chapeau! Met bijzondere dank aan: mr. Jordi Niggelie
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10