Over Jordi Niggelie

Klant waardering
9.8
Jordi Niggelie Jordi Niggelie studeerde af aan de Rotterdam Erasmus School of Law waar zij vervolgens enige tijd als docent rechtsgeleerdheid gewerkt heeft. Inmiddels is zij al weer geruime tijd als [...] 10 0

Gebaseerd op 23 reviews

Jordi Niggelie studeerde af aan de Rotterdam Erasmus School of Law waar zij vervolgens enige tijd als docent rechtsgeleerdheid gewerkt heeft. Inmiddels is zij al weer geruime tijd als arbeidsrechtadvocaat verbonden aan Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten.

Jordi adviseert werknemers, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht). Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Jordi voorleggen? Mail Jordi.

Reviews van Jordi

27 aug 2017
10

N.W., Schadebehandelaar :

Mevrouw Niggelie, kwam altijd haar afspraken erg goed na. Gaf een duidelijk en goed advies en [...]
Mevrouw Niggelie, kwam altijd haar afspraken erg goed na. Gaf een duidelijk en goed advies en ook dacht ze mee hoe het beste met de situatie om te gaan. Ik beveel haar zeer zeker aan.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
18 jul 2017
10

J.M., HR Manager :

Voor het eerst zelf in een ontslagsituatie beland. Jordi heeft mij buitengewoon deskundig [...]
Voor het eerst zelf in een ontslagsituatie beland. Jordi heeft mij buitengewoon deskundig bijgestaan. Standvastig, regie-nemend en resultaatgericht, met een menselijke benadering. We hebben samen een mooi resultaat bereikt. Hulde!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
16 jul 2017
10

L.K., medewerker secretariaat :

Wat Jordi’s inspanningen voor mij zeer waardevol maakten was dat zij echt luistert naar [...]
Wat Jordi’s inspanningen voor mij zeer waardevol maakten was dat zij echt luistert naar jouw verhaal en daarbij structuur aanbrengt. Ze plaatst het in de context van wat de wetgever erover heeft vastgelegd. Hierdoor krijg je een objectieve blik op de zaak. Ze oordeelde ook niet, niet over mijn verhaal, niet over mijn werkgever. Zij nam vervolgens het gesprek met mijn werkgever over, waardoor mijn zaak niet meer vanuit een ongelijke verhouding werd behartigd (werkgever-werknemer), maar vanuit een gelijkwaardige relatie. Ook kunnen mijn emoties de zaak dan niet meer beïnvloeden. Daarbij gebruikte ze in het gesprek met mij geen vakjargon, maar gewoon Nederlands. Ze neemt echt zorgen over terwijl ze je wel zelf de regie laat houden en je meeneemt in de stappen die genomen moeten worden. En voor mij ook heel belangrijk: ze heeft mij laten zien dat ik ook rechten heb waar ik voor kan opkomen. (mijn strategie bij een conflict is de vlucht) Je kunt je geen betere verdedigster wensen!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
6 jul 2017
10

Mw. J. Koster, Senior Juridisch Consultant :

Jordi is zeer professioneel, zeer klantvriendelijk en zeer deskundig. Niets dan lovende woorden [...]
Jordi is zeer professioneel, zeer klantvriendelijk en zeer deskundig. Niets dan lovende woorden en zeer tevreden met het eindresultaat. Ik beveel Jordi dan ook van harte aan bij arbeidsrechtelijke kwesties. Zij kijkt verder dan alleen naar de klus, maar ook naar de mens en adviseert verder dan de basale adviesvraag. Mijn verwachtingen van een kundig arbeidsrechtadvocaat heeft zij meer dan waar gemaakt!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10