Over Jordi Niggelie

Klant waardering
9.8
Jordi Niggelie Jordi Niggelie studeerde af aan de Rotterdam Erasmus School of Law waar zij vervolgens enige tijd als docent rechtsgeleerdheid gewerkt heeft. Inmiddels is zij al weer geruime tijd als [...] 10 0

Gebaseerd op 32 reviews

Jordi Niggelie studeerde af aan de Rotterdam Erasmus School of Law waar zij vervolgens enige tijd als docent rechtsgeleerdheid gewerkt heeft. Inmiddels is zij al weer geruime tijd als arbeidsrechtadvocaat verbonden aan Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten.

Jordi adviseert werknemers, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht). Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Jordi voorleggen? Mail Jordi.

Reviews van Jordi

8 feb 2018
10

Mw. Margriet Sonneveld, Rayonmanger :

Jordi is een advocaat die menselijk is en zeer vakkundig. Zij heeft mij er grandioos doorheen [...]
Jordi is een advocaat die menselijk is en zeer vakkundig. Zij heeft mij er grandioos doorheen gesluisd ook door de mindere leuke periodes op mijn werk. Ik kreeg aanmoediging om vol te houden. Jordi was zeer deskundig en wist wat ze deed, en heeft voor mij de hoofdprijs eruit gesleept. Ik ben zeer te spreken over de manier van samenwerken en afhandelen. Jordi heel er bedankt. Ik zal je ook zeker aanbevelen bij andere.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
8 feb 2018
10

F.F.:

Jordi heeft mij zeer professioneel bijgestaan, ze brengt rust in een stressvolle situatie en [...]
Jordi heeft mij zeer professioneel bijgestaan, ze brengt rust in een stressvolle situatie en weet heel goed hoe en wanneer welke actie te ondernemen. Ik kan haar van harte aanbevelen.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
31 jan 2018
10

P.S., HR adviseur :

Als HR adviseur heb ik regelmatig reorganisaties begeleid en ken ik alle (spel)regels [...]
Als HR adviseur heb ik regelmatig reorganisaties begeleid en ken ik alle (spel)regels daaromtrent. Toen ikzelf vanwege bezuinigingen boventallig werd verklaard, hetgeen m.i. onterecht was, kwam dit als een verrassing. In een eerste telefonisch contact met van Gelderen advocaten kreeg ik Jordi Niggelie aan de telefoon. Zij oordeelde dat ik een sterke zaak had. Dit gesprek gaf meteen veel vertrouwen en werd het begin van een langdurige samenwerking die meer dan een jaar heeft geduurd. Jordi heeft mij steeds zeer deskundig bijgestaan. Ze heeft me uitstekend geholpen om de richting en strategie te bepalen. Jordi kan daarbij op schrift heel goed en scherp verwoorden waar het om gaat. Haar steun heeft mij geholpen om vol te kunnen houden, met de stress en emotie om te kunnen gaan en daardoor uiteindelijk een zo bevredigend mogelijk resultaat te behalen. Zoals jezelf zei Jordi: “we waren een goed team”. Bedankt Jordi!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
30 jan 2018
10

M.V., medewerker brancheorganisatie :

Mijn complimenten voor de bijstand van Jordi Niggelie: plezierig, (juridisch) deskundig, [...]
Mijn complimenten voor de bijstand van Jordi Niggelie: plezierig, (juridisch) deskundig, betrokken, doel- en resultaatgericht. Veel dank Jordi!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10