Over Jordi Niggelie

Klant waardering
9.8
Jordi Niggelie Jordi Niggelie studeerde af aan de Rotterdam Erasmus School of Law waar zij vervolgens enige tijd als docent rechtsgeleerdheid gewerkt heeft. Inmiddels is zij al weer geruime tijd als [...] 10 0

Gebaseerd op 40 reviews

Jordi Niggelie studeerde af aan de Rotterdam Erasmus School of Law waar zij vervolgens enige tijd als docent rechtsgeleerdheid gewerkt heeft. Inmiddels is zij al weer geruime tijd als arbeidsrechtadvocaat verbonden aan Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten.

Jordi adviseert werknemers, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht). Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Jordi voorleggen? Mail Jordi.

Reviews van Jordi

13 aug 2018
10

Dhr. Justin Weinhold :

Ruim 1 jaar heb ik met mijn voormalig werkgever in een impasse gezeten. Toen ik zelf geen raad [...]
Ruim 1 jaar heb ik met mijn voormalig werkgever in een impasse gezeten. Toen ik zelf geen raad meer wist, zocht en kreeg ik die hulp van Jordi. Zij heeft mij een duidelijk beeld kunnen schetsen van alle mogelijkheden die er waren en uiteindelijk ervoor gezorgd dat ik een geweldige deal kon sluiten met mijn werkgever in de vorm van een vastelligsovereenkomst. Ik ben haar dan ook ontzettend dankbaar en beveel haar zeker aan voor diegene die ook in een conflictsitautie met zijn/haar werkgever verkeerd.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
3 aug 2018
10

S.P., Directiesecretaresse :

Vanaf het eerste contact heeft Jordi mij uiterst vakkundig bijgestaan, vertrouwen gegeven en [...]
Vanaf het eerste contact heeft Jordi mij uiterst vakkundig bijgestaan, vertrouwen gegeven en gerustgesteld. Jordi is een zeer deskundige, professionele en betrokken advocaat. En echt mensen mens! Zij heeft mij in deze vervelende periode super goed bijgestaan en geadviseerd. Jordi is een topper ik kan haar zeker aanbevelen!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
31 jul 2018
9.7

M.P., Client director :

Jordi heeft mij ontzettend goed geholpen bij de afhandeling van een beeindigingsovereenkomst. Ze [...]
Jordi heeft mij ontzettend goed geholpen bij de afhandeling van een beeindigingsovereenkomst. Ze was meelevend, snel, precies en duidelijk. Hierdoor heb ik met een gerust gevoel getekend en alles eruit gehaald wat erin zat.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  9
20 jul 2018
9

Dhr. Olivier, Jeugdbeschermer/zittingvertegenwoordiger rechtbank :

Jordi maakte op zeer korte termijn tijd om met mij mee te denken inzake mogelijkheden omtrent [...]
Jordi maakte op zeer korte termijn tijd om met mij mee te denken inzake mogelijkheden omtrent het stoppen van een vast dienstverband met wederzijds goed vinden. Zij kwam op mij professioneel, slagvaardig, kundig en op een prettige manier menselijk en vriendelijk over. Echt een meerwaarde en daarbij zijn mijn werkgever en ik er goed en naar tevredenheid uit gekomen. Ik kan Jordi van harte aanbevelen.
 • Deskundigheid
  9
 • Klantvriendelijkheid
  9
 • Resultaat
  9