Over Jordi Niggelie

Klant waardering
9.8
Jordi Niggelie Jordi Niggelie studeerde af aan de Rotterdam Erasmus School of Law waar zij vervolgens enige tijd als docent rechtsgeleerdheid gewerkt heeft. Inmiddels is zij al weer geruime tijd als [...] 10 0

Gebaseerd op 54 reviews

Jordi Niggelie studeerde af aan de Rotterdam Erasmus School of Law waar zij vervolgens enige tijd als docent rechtsgeleerdheid gewerkt heeft. Inmiddels is zij al weer geruime tijd als arbeidsrechtadvocaat verbonden aan Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten.

Jordi adviseert werknemers, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht). Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Jordi voorleggen? Mail Jordi.

Laatste nieuwsberichten van Jordi:

Jordi Niggelie 1 apr 2020

Werkgeversloket compensatie transitievergoeding is nu geopend

Per 1 april 2020 kunnen werkgevers via het UWV een compensatie aanvragen voor de transitievergoedingen die zij [...]

Lees meer

Reviews van Jordi

29 apr 2021
10

A.L.:

Misschien cliché om 3x tien sterren te geven, maar Ik ben gewoon heel erg tevreden. Blij met de [...]
Misschien cliché om 3x tien sterren te geven, maar Ik ben gewoon heel erg tevreden. Blij met de directe manier van communiceren van Jordi. Altijd snel met reageren wanneer er toch weer vragen opkwamen. Inhoudelijke tot in detail op de hoogte. Eerlijk en objectief. Zeer tevreden over het onderhandelingsresultaat.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
9 apr 2021
10

Mw. H Elmarchouhi , Orthopedagoog/ cognitief gedragstherapeut-, en schematherapeut i.o. :

Jordi is overduidelijk in staat om een zaak op een deskundige en strategische wijze aan te [...]
Jordi is overduidelijk in staat om een zaak op een deskundige en strategische wijze aan te vliegen. In chaos creëert Jordi overzicht en zorgt daarmee dat de kern van het verhaal in het vizier blijft. Daarnaast verliest Jordi de menselijke kant niet uit het oog en toont daarin empatische vermogen, zonder dit af te doen aan de kwaliteit van de zaak. Indien nodig zal ik zeker terug keren naar Jordi en raad ook een ieder aan om de samenwerking met haar te starten.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
30 mrt 2021
10

Dhr. N. de Klein, Magazijnmedewerker :

Ik ben uitermate goed geholpen door Jordi bij het nakijken van mijn VSO. Zij heeft niet alleen [...]
Ik ben uitermate goed geholpen door Jordi bij het nakijken van mijn VSO. Zij heeft niet alleen mijn VSO nagekeken, maar ook het woord gevoerd met mijn werkgever omtrent de aanpassingen die gedaan moesten worden. Ik hoop der in de toekomst niet meer nodig te hebben, maar ik kan der iedereen aanraden die een arbeidsjurist nodig heeft.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
27 jan 2021
10

M.P.:

Jordi Niggelie heeft mij uitstekend ondersteund in een arbeidsrechtelijke kwestie. Het contact [...]
Jordi Niggelie heeft mij uitstekend ondersteund in een arbeidsrechtelijke kwestie. Het contact met haar, zowel op inhoudelijk als op persoonlijk vlak heb ik als zeer prettig ervaren. Ook reageerde ze op schriftelijk en telefonisch vlak erg snel, wat ik erg gewaardeerd heb. Bij dit alles verloor ze de intermenselijke kant nooit uit het oog. Als ik ooit nog juridische ondersteuning nodig heb, dan weet ik haar te vinden.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10