Over Jordi Niggelie

Klant waardering
9.8
Jordi Niggelie Jordi Niggelie studeerde af aan de Rotterdam Erasmus School of Law waar zij vervolgens enige tijd als docent rechtsgeleerdheid gewerkt heeft. Inmiddels is zij al weer geruime tijd als [...] 10 0

Gebaseerd op 39 reviews

Jordi Niggelie studeerde af aan de Rotterdam Erasmus School of Law waar zij vervolgens enige tijd als docent rechtsgeleerdheid gewerkt heeft. Inmiddels is zij al weer geruime tijd als arbeidsrechtadvocaat verbonden aan Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten.

Jordi adviseert werknemers, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht). Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Jordi voorleggen? Mail Jordi.

Reviews van Jordi

3 aug 2018
10

S.P., Directiesecretaresse :

Vanaf het eerste contact heeft Jordi mij uiterst vakkundig bijgestaan, vertrouwen gegeven en [...]
Vanaf het eerste contact heeft Jordi mij uiterst vakkundig bijgestaan, vertrouwen gegeven en gerustgesteld. Jordi is een zeer deskundige, professionele en betrokken advocaat. En echt mensen mens! Zij heeft mij in deze vervelende periode super goed bijgestaan en geadviseerd. Jordi is een topper ik kan haar zeker aanbevelen!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
31 jul 2018
9.7

M.P., Client director :

Jordi heeft mij ontzettend goed geholpen bij de afhandeling van een beeindigingsovereenkomst. Ze [...]
Jordi heeft mij ontzettend goed geholpen bij de afhandeling van een beeindigingsovereenkomst. Ze was meelevend, snel, precies en duidelijk. Hierdoor heb ik met een gerust gevoel getekend en alles eruit gehaald wat erin zat.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  9
20 jul 2018
9

Dhr. Olivier, Jeugdbeschermer/zittingvertegenwoordiger rechtbank :

Jordi maakte op zeer korte termijn tijd om met mij mee te denken inzake mogelijkheden omtrent [...]
Jordi maakte op zeer korte termijn tijd om met mij mee te denken inzake mogelijkheden omtrent het stoppen van een vast dienstverband met wederzijds goed vinden. Zij kwam op mij professioneel, slagvaardig, kundig en op een prettige manier menselijk en vriendelijk over. Echt een meerwaarde en daarbij zijn mijn werkgever en ik er goed en naar tevredenheid uit gekomen. Ik kan Jordi van harte aanbevelen.
 • Deskundigheid
  9
 • Klantvriendelijkheid
  9
 • Resultaat
  9
30 mrt 2018
10

J.V., Manager Sales en Engineering :

Arbeidsrecht en alles wat daar mee samenhangt is ’een vak apart’. Van Gelderen heeft [...]
Arbeidsrecht en alles wat daar mee samenhangt is ’een vak apart’. Van Gelderen heeft mij zeer goed en vakkundig geholpen. Ik zou iedereen willen aanbevelen om bij oprispende arbeidsperikelen zich meteen te melden bij Van Gelderen. Jordi verstaat haar vak en toont zich tegelijkertijd betrokken als persoon. Ze wil echt weten wat er loopt of speelt om zo het juiste resultaat te bereiken. Niets dan lof!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10