Over Jordi Niggelie

Klant waardering
9.8
Jordi Niggelie Jordi Niggelie studeerde af aan de Rotterdam Erasmus School of Law waar zij vervolgens enige tijd als docent rechtsgeleerdheid gewerkt heeft. Inmiddels is zij al weer geruime tijd als [...] 10 0

Gebaseerd op 51 reviews

Jordi Niggelie studeerde af aan de Rotterdam Erasmus School of Law waar zij vervolgens enige tijd als docent rechtsgeleerdheid gewerkt heeft. Inmiddels is zij al weer geruime tijd als arbeidsrechtadvocaat verbonden aan Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten.

Jordi adviseert werknemers, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht). Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Jordi voorleggen? Mail Jordi.

Laatste nieuwsberichten van Jordi:

Jordi Niggelie 1 apr 2020

Werkgeversloket compensatie transitievergoeding is nu geopend

Per 1 april 2020 kunnen werkgevers via het UWV een compensatie aanvragen voor de transitievergoedingen die zij [...]

Lees meer

Reviews van Jordi

27 jan 2021
10

M.P.:

Jordi Niggelie heeft mij uitstekend ondersteund in een arbeidsrechtelijke kwestie. Het contact [...]
Jordi Niggelie heeft mij uitstekend ondersteund in een arbeidsrechtelijke kwestie. Het contact met haar, zowel op inhoudelijk als op persoonlijk vlak heb ik als zeer prettig ervaren. Ook reageerde ze op schriftelijk en telefonisch vlak erg snel, wat ik erg gewaardeerd heb. Bij dit alles verloor ze de intermenselijke kant nooit uit het oog. Als ik ooit nog juridische ondersteuning nodig heb, dan weet ik haar te vinden.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
14 jan 2021
10

Mw. J. Dirks, Salesrepresentative :

Jordi heeft mij bijgestaan bij het arbeidsconflict met mijn ex-werkgever. Jordi is hierin voor [...]
Jordi heeft mij bijgestaan bij het arbeidsconflict met mijn ex-werkgever. Jordi is hierin voor mij op zowel arbeidsrechtelijk vlak maar ook zeker op menselijk vlak een enorme steun geweest. Zij heeft vanuit haar expertise vanaf het begin een duidelijke strategie gekozen en daaraan vastgehouden en mij hierin begeleid, ontzorgd en gerustgesteld. Ze is recht door zee, zeer kundig en zeer prettig in de communicatie en betrokken en ook gewoon een heel fijn mens! Door haar vastberadenheid en doortastendheid hebben we een heel mooi resultaat kunnen bereiken. Ik kan Jordi aan iedereen aanbevelen. Topper!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
30 jun 2020
10

C.M., Engineer :

 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
20 mrt 2020
10

W.M., Accounts Receivable :

Jordi is een fantastisch persoon die goed meedenkt en waar makkelijk (lees informeel) mee te [...]
Jordi is een fantastisch persoon die goed meedenkt en waar makkelijk (lees informeel) mee te praten valt. Ik vond het daarom zeer fijn om contact met haar te hebben en heb onze gesprekken als zeer fijn en vakkundig ervaren.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10