Over Jordi Niggelie

Klant waardering
9.9
Jordi Niggelie Jordi Niggelie studeerde af aan de Rotterdam Erasmus School of Law waar zij vervolgens enige tijd als docent rechtsgeleerdheid gewerkt heeft. Inmiddels is zij al weer geruime tijd als [...] 10 0

Gebaseerd op 61 reviews

Jordi Niggelie studeerde af aan de Rotterdam Erasmus School of Law waar zij vervolgens enige tijd als docent rechtsgeleerdheid gewerkt heeft. Inmiddels is zij al weer geruime tijd als arbeidsrechtadvocaat verbonden aan Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten. Jordi is lid van de Nederlandse orde van advocaten (NOvA) en zij staat in het rechtsgebiedenregister van de orde geregistreerd op het rechtsgebied arbeidsrecht.

Jordi adviseert werknemers, HR-medewerkers en werkgevers op het gebied van ontslaggeschillen, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten (inclusief overeenkomsten van opdracht). Heeft u een arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Jordi voorleggen? Mail Jordi.

Laatste nieuwsberichten van Jordi:

Jordi Niggelie 1 apr 2020

Werkgeversloket compensatie transitievergoeding is nu geopend

Per 1 april 2020 kunnen werkgevers via het UWV een compensatie aanvragen voor de transitievergoedingen die zij [...]

Lees meer

Reviews van Jordi

27 mei 2024
10

E.C., Director :

Ik wil mijn waardering uitspreken voor Jordi; zij heeft mij uitstekend bijgestaan tijdens mijn [...]
Ik wil mijn waardering uitspreken voor Jordi; zij heeft mij uitstekend bijgestaan tijdens mijn recente ontslagprocedure. Jordi gaat scherp & doelgericht te werk en laat zich niet laat afleiden door bijzaken. De strategische aanpak, gecombineerd met haar gedegen kennis, zorgde voor een sterke positie tijdens de onderhandelingen met een uitstekend VSO als eindresultaat.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
10 apr 2024
10

C.L.:

Al in het 1e gesprek nam Jordi Niggelie door haar luisterend oor en kennis van zaken wat van de [...]
Al in het 1e gesprek nam Jordi Niggelie door haar luisterend oor en kennis van zaken wat van de onrust weg, wat mij het gevoel gaf van ’ik hoef het niet meer allemaal alleen te doen’ en ’het gaat goed komen’. Dat gevoel versterkte zich in de contactmomenten daarna door haar inzet, begrijpelijke uitleg, goede adviezen, inlevingsvermogen en heldere manier van communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Ook werd ik over alle ontwikkelingen direct goed geïnformeerd en werden afspraken altijd nagekomen. Alles bij elkaar heeft dit geleid tot een goed resultaat waar ik blij mee ben en wat ik zelf niet had kunnen bereiken. Jordi, nogmaals heel veel dank!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
29 mrt 2024
10

F.K.:

In een korte tijd, veel voor elkaar gekregen. Zaken duidelijk uitgelegd en op papier (email) [...]
In een korte tijd, veel voor elkaar gekregen. Zaken duidelijk uitgelegd en op papier (email) gezet. Ondanks haar drukke agenda, telefonisch goed bereikbaar en bereid om deadlines te halen zodat zaken snel afgehandeld werden zonder de kwaliteit te verliezen.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
9 mei 2023
10

Mw. Y Kleijn:

Op het moment dat ik mij alleen voelde staan en in de kou gezet door mijn werkgever ben ik zeer [...]
Op het moment dat ik mij alleen voelde staan en in de kou gezet door mijn werkgever ben ik zeer vriendelijk geholpen en heeft mevr. Niggelie mij voorzien in mijn hulpvraag. Zeer dankbaar ben ik voor het feit dat zij – niet vanzelfsprekend – uitvoerig de tijd heeft genomen om mij te woord te staan.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10