Over Maarten van Gelderen

Klant waardering
9.5
Maarten van Gelderen Maarten van Gelderen is al ruim twintig jaar arbeidsrechtadvocaat en houdt zich bezig met de meest uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties. Hij adviseert en procedeert regelmatig over [...] 10 0

Gebaseerd op 37 reviews

Maarten van Gelderen is al ruim twintig jaar arbeidsrechtadvocaat en houdt zich bezig met de meest uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties. Hij adviseert en procedeert regelmatig over ontslagkwesties, geschillen rondom arbeidsvoorwaarden en concurrentie- en relatiebedingen. Maarten is de initiatiefnemer van Ontslag.nl en partner bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten. Hij schrijft regelmatig over de nieuwe flex- en ontslagregels en is auteur van de handboeken “De nieuwe flex- en ontslagregels” en “Zo werkt het nieuwe ontslagrecht“.

Maarten spreekt regelmatig op arbeidsrechtelijke cursussen, seminars en events en is presentator van het HR Journaal en een serie arbeidsrechtelijke webinars speciaal voor HR medewerkers en werkgevers.

Maarten becommentarieert met regelmaat in diverse media (w.o. BNR Nieuwsradio en De Telegraaf) actuele arbeidsrechtelijke ontwikkelingen. Heeft u arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u Maarten een arbeidsrechtelijke vraag voorleggen? Mail Maarten.

Laatste nieuwsberichten van Maarten:

Maarten van Gelderen20 jun 2018

Artikel in de Telegraaf: Staking streekvervoer: wat betekent het [...]

In een artikel van de Telegraaf.nl van 19 juni 2018 wordt Maarten van Gelderen gevraagd of werknemers het recht [...]

Lees meer

Maarten van Gelderen10 apr 2018

Minister Koolmees presenteert de WWZ 2.0 [video]

Althans, zo zou je het wetsvoorstel voor de Wet arbeidsmarkt in balans ook kunnen noemen. De minister zelf spreekt [...]

Lees meer

Reviews van Maarten

22 mrt 2018
10

Mw. Joke Kanters, Commerciële binnendienst medewerkster :

Geweldig geholpen.
Geweldig geholpen.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
29 dec 2017
9.7

A.V., adviseur P&O :

Als adviseur P&O ken ik zelf alle (spel)regels rondom aanzegging en ontslag. Dat die [...]
Als adviseur P&O ken ik zelf alle (spel)regels rondom aanzegging en ontslag. Dat die spelregels door mijn opvolgend werkgever niet gehanteerd werden toen het mezelf betrof, maakte dat het verliezen van mijn baan extra pijnlijk en emotioneel. Maarten van Gelderen heeft mij daarin deskundig en voldoende empathisch bijgestaan door mij serieus te nemen in mijn emoties, te wijzen op risico’s en mij bij twijfel terug te brengen naar de koers die we hadden afgesproken en die het meeste kans van slagen had. Ik voelde me door hem gehoord en dankzij Maarten heb ik voldoende realiteitszin gehouden om tot bevredigende afspraken te komen waarmee ik verder kan.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  9
6 sep 2017
10

D.O., Directeur :

Wij zijn zeer snel en doelmatig geholpen. Je proeft dat er hard gewerkt wordt en dat cliënten [...]
Wij zijn zeer snel en doelmatig geholpen. Je proeft dat er hard gewerkt wordt en dat cliënten terugkomen.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
2 aug 2017
10

Dhr. FC Walravens, Associate Director :

Prima begeleiding door dhr. Maarten van Gelderen. Heb snel een afspraak kunnen maken en ben [...]
Prima begeleiding door dhr. Maarten van Gelderen. Heb snel een afspraak kunnen maken en ben uitstekend opgevangen en geadviseerd. Maarten heeft meegedacht en een aantal tips kunnen geven die mij zeer goed geholpen hebben. Daarbij werd mijn belang vooropgesteld zonder direct op scherp te spelen naar mijn werkgever toe. Ik adviseer van Gelderen als Arbeidsrechtsadvocaten dan ook ten zeerste aan.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10