Over Maarten van Gelderen

Klant waardering
9.6
Maarten van Gelderen Maarten van Gelderen is al ruim 25 jaar arbeidsrechtadvocaat en houdt zich bezig met de meest uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties. Hij adviseert en procedeert regelmatig over [...] 10 0

Gebaseerd op 54 reviews

Maarten van Gelderen is al ruim 25 jaar arbeidsrechtadvocaat en houdt zich bezig met de meest uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties. Hij adviseert en procedeert regelmatig over ontslagkwesties, geschillen rondom arbeidsvoorwaarden en concurrentie- en relatiebedingen. Maarten is de initiatiefnemer van Ontslag.nl en partner bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten. Hij heeft in de afgelopen jaren diverse boeken over arbeidsrecht en ontslag geschreven (De nieuwe flex- en ontslagregels, Zo werkt het nieuwe ontslagrecht) en hij is tevens auteur van de reeks HR Essentials.

Maarten spreekt regelmatig op arbeidsrechtelijke cursussen en seminars en presenteert regelmatig arbeidsrechtelijke webinars voor HR professionals en werkgevers.

In diverse media (BNR, Telegraaf, NOS, RTL) wordt Maarten veelvuldig gevraagd om commentaar te geven op actuele arbeidsrechtelijke ontwikkelingen.

Maarten is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Ook is hij lid van de Nederlandse orde van advocaten (NOvA) en staat hij in het rechtsgebiedenregister van de orde geregistreerd op het rechtsgebied arbeidsrecht.

Heeft u arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u Maarten een arbeidsrechtelijke vraag voorleggen? Mail Maarten.

 

Laatste nieuwsberichten van Maarten:

Maarten van Gelderen22 jan 2021

Werknemer met tijdelijk contract schendt concurrentiebeding en [...]

Een werknemer doet er verstandig aan om een concurrentiebeding dat is opgenomen in een arbeidsovereenkomst voor [...]

Lees meer

Maarten van Gelderen27 okt 2020

AD: Ontslagen door het algoritme, gebeurt dat ook in Nederland?

Uber zou een algoritme gebruiken op grond waarvan werknemers worden ontslagen. In een artikel van AD.nl van 26 [...]

Lees meer

Reviews van Maarten

23 apr 2024
10

M.P., Directeur bank :

Maarten van Gelderen is een zeer kundige en professionele advocaat. Zijn inhoudelijke advisering [...]
Maarten van Gelderen is een zeer kundige en professionele advocaat. Zijn inhoudelijke advisering was “spot on”, maar hij voelde vooral uitstekend aan welke insteek en toonzetting voor mij belangrijk was in de onderhandelingen met mijn werkgever. Maarten is accuraat, reageerde snel en was goed bereikbaar. Ik ben zeer tevreden over het verloop en het eindresultaat van dit traject.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
30 sep 2021
10

M.V.:

Maarten van Gelderen heeft mij op een uitstekende wijze bijgestaan bij een onverwachts ontslag. [...]
Maarten van Gelderen heeft mij op een uitstekende wijze bijgestaan bij een onverwachts ontslag. Een vervelende gebeurtenis die door de ondersteuning van Maarten is omgezet naar een maximaal resultaat en waarbij mijn wensen en belangen optimaal zijn behartigd. Meer dan lof. Op alle criteria (deskundigheid, klantvriendelijk en resultaat) dan ook de maximale score. Geen verbeterpunten. Ik zou Maarten bij iedereen aanraden.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
2 jul 2021
9.7

N.S., office-manager :

Professioneel, vakbekwaam, no-nonsense, betrokken en altijd vriendelijk. Een kei op zijn [...]
Professioneel, vakbekwaam, no-nonsense, betrokken en altijd vriendelijk. Een kei op zijn vakgebied. Maarten heeft mij deskundig en op een zeer prettige manier bijgestaan met een goed eindresultaat. Dank je wel, Maarten.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  9
24 mei 2021
9

Mw. Sonia Bemelmans , Interior Designer :

Maarten van Gelderen heeft mij ongelofelijk geduldig en duidelijk bijgestaan in mijn situatie. [...]
Maarten van Gelderen heeft mij ongelofelijk geduldig en duidelijk bijgestaan in mijn situatie. Ik heb hem als zeer behulpzaam ervaren!
 • Deskundigheid
  9
 • Klantvriendelijkheid
  9
 • Resultaat
  9