Over Maarten van Gelderen

Klant waardering
9.5
Maarten van Gelderen Maarten van Gelderen is al ruim twintig jaar arbeidsrechtadvocaat en houdt zich bezig met de meest uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties. Hij adviseert en procedeert regelmatig over [...] 10 0

Gebaseerd op 41 reviews

Maarten van Gelderen is al ruim twintig jaar arbeidsrechtadvocaat en houdt zich bezig met de meest uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties. Hij adviseert en procedeert regelmatig over ontslagkwesties, geschillen rondom arbeidsvoorwaarden en concurrentie- en relatiebedingen. Maarten is de initiatiefnemer van Ontslag.nl en partner bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten. Hij schrijft regelmatig over de nieuwe flex- en ontslagregels en is auteur van de handboeken “De nieuwe flex- en ontslagregels” en “Zo werkt het nieuwe ontslagrecht“.

Maarten spreekt regelmatig op arbeidsrechtelijke cursussen, seminars en events en is presentator van het HR Journaal en een serie arbeidsrechtelijke webinars speciaal voor HR medewerkers en werkgevers.

Maarten becommentarieert met regelmaat in diverse media (w.o. BNR Nieuwsradio en De Telegraaf) actuele arbeidsrechtelijke ontwikkelingen. Heeft u arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u Maarten een arbeidsrechtelijke vraag voorleggen? Mail Maarten.

Laatste nieuwsberichten van Maarten:

Maarten van Gelderen 4 dec 2018

Stand van zaken rond wetsvoorstel Wet arbeidsmarkt in balans (Wab)

Wat is de stand van zaken rondom het wetsvoorstel Wet arbeidsmarkt in balans (Wab), het wetsvoorstel dat o.a. moet [...]

Lees meer

Maarten van Gelderen12 okt 2018

Ontslagstatistieken bevestigen: ontslagprocedure bij kantonrechter [...]

Jaarlijks rangschikken en publiceren enkele van mijn collega’s de ontslagdata van rechtbanken en het UWV om een [...]

Lees meer

Reviews van Maarten

12 nov 2018
10

A.S., Director, Head of global function of a large company :

Maarten was highly recommended by a friend of mine and he helped me immensely by giving me the [...]
Maarten was highly recommended by a friend of mine and he helped me immensely by giving me the right legal advice but more importantly work closely with me to find a very good agreement with my employer. I also highly recommend Maarten to anyone requiring legal advice and support on work related cases.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
17 okt 2018
9.3

W.H., Directeur Digital & proces engineering :

Heel reële benadering en echt het gevoel dat jouw belang voorop staat, waarbij niet alleen de [...]
Heel reële benadering en echt het gevoel dat jouw belang voorop staat, waarbij niet alleen de juridische maar zeker ook de emotionele aspecten onderkend worden.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  8
15 okt 2018
10

A.M., Manager Operations :

Maarten is uiterst professioneel en tevens mensgericht. Beveel hem ten zeerste aan bij het tot [...]
Maarten is uiterst professioneel en tevens mensgericht. Beveel hem ten zeerste aan bij het tot een goede afloop brengen van een arbeidsrechtelijke zaak.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
24 sep 2018
10

A.M., Particulier, werknemer :

Maarten van Gelderen communiceert op een prettige, duidelijke manier en is goed bereikbaar. [...]
Maarten van Gelderen communiceert op een prettige, duidelijke manier en is goed bereikbaar. Maarten schept helderheid over de (toekomstige) mogelijkheden en onmogelijkheden die er zijn, zowel als het gaat om zaken bij de werkgever als bij het UWV, waardoor je besluiten kunt nemen. Hij geeft het gevoel dat je samen naar iets toewerkt. Tevens ziet hij op een vriendelijke manier scherp toe op bijvoorbeeld termijnen en de inhoudelijke reactie. Dat komt, ook in het geval je met andere partijen te maken hebt, professioneel over.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10