Over Maarten van Gelderen

Klant waardering
9.6
Maarten van Gelderen Maarten van Gelderen is al ruim twintig jaar arbeidsrechtadvocaat en houdt zich bezig met de meest uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties. Hij adviseert en procedeert regelmatig over [...] 10 0

Gebaseerd op 48 reviews

Maarten van Gelderen is al ruim twintig jaar arbeidsrechtadvocaat en houdt zich bezig met de meest uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties. Hij adviseert en procedeert regelmatig over ontslagkwesties, geschillen rondom arbeidsvoorwaarden en concurrentie- en relatiebedingen. Maarten is de initiatiefnemer van Ontslag.nl en partner bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten. Hij schrijft regelmatig over de nieuwe flex- en ontslagregels en is auteur van de handboeken “De nieuwe flex- en ontslagregels” en “Zo werkt het nieuwe ontslagrecht“.

Maarten spreekt regelmatig op arbeidsrechtelijke cursussen, seminars en events en is presentator van het HR Journaal en een serie arbeidsrechtelijke webinars speciaal voor HR medewerkers en werkgevers.

Maarten becommentarieert met regelmaat in diverse media (w.o. BNR Nieuwsradio en De Telegraaf) actuele arbeidsrechtelijke ontwikkelingen. Heeft u arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u Maarten een arbeidsrechtelijke vraag voorleggen? Mail Maarten.

Laatste nieuwsberichten van Maarten:

Maarten van Gelderen31 aug 2020

Bedrijfseconomisch ontslag onder NOW 1, 2 en 3

In dit artikel zal ik met name stilstaan bij de gevolgen die een bedrijfseconomisch ontslag heeft voor de werkgever [...]

Lees meer

Maarten van Gelderen25 mei 2020

3 misverstanden over het schrappen van de ontslagboete uit de [...]

Het laten vervallen van de zogenaamde ontslagboete in de tweede tranche van de NOW-regeling heeft in de media nogal [...]

Lees meer

Reviews van Maarten

23 jul 2020
10

E.R.:

Ontzettend blij met de hulp van Maarten! Het is ontzettend fijn als je wordt bijgestaan door [...]
Ontzettend blij met de hulp van Maarten! Het is ontzettend fijn als je wordt bijgestaan door iemand die er ten eerste veel verstand van heeft, maar ook iemand die je kan ontzorgen. Je hebt tenslotte al genoeg stress van de situatie, dus dan is het fijn als alles rustig wordt doorgesproken en dat zij al met voorstellen over de aanpak, kansen en mogelijkheden komen. Ook de korte lijntjes en directe communicatie waren heel prettig. Mocht je onverhoopt in een ontslagsituatie terechtkomen, dan is Van Gelderen echt de beste en meest kundige hulp.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
23 jul 2020
10

Mw. Marieke Schaufeli, Manager HR&Administration :

Zeer deskundig advies met oog voor de mens. Een aanrader!
Zeer deskundig advies met oog voor de mens. Een aanrader!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
17 jul 2020
9.3

R.M., Lid Raad van Bestuur :

Ik heb de contacten met Maarten van Gelderen als zeer aangenaam en professioneel ervaren. Hij [...]
Ik heb de contacten met Maarten van Gelderen als zeer aangenaam en professioneel ervaren. Hij bracht door zijn kundigheid rust en overzicht in complexe materie met een goed resultaat tot gevolg. Zeer aan te bevelen.
 • Deskundigheid
  9
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  9
14 feb 2020
9.3

M.H.:

Bij verzoek tot hulp, snelle respons. Vervolgens goed kennismaking-intakegesprek, wat bij mij [...]
Bij verzoek tot hulp, snelle respons. Vervolgens goed kennismaking-intakegesprek, wat bij mij vertrouwen wekte. In de onderhandelingen zeer zakelijk optreden wat je als partij nodig hebt. Als partij ben je toch te emotioneel betrokken en is het raadzaam en bemoedigend als een deskundige je zaken behartigd. Ik ben erg goed geholpen met een uitstekend resultaat. Ik raad Van Gelderen als arbeidsrechtadvocaat aan.
 • Deskundigheid
  8
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10