Over Maarten van Gelderen

Klant waardering
9.5
Maarten van Gelderen Maarten van Gelderen is al ruim twintig jaar arbeidsrechtadvocaat en houdt zich bezig met de meest uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties. Hij adviseert en procedeert regelmatig over [...] 10 0

Gebaseerd op 36 reviews

Maarten van Gelderen is al ruim twintig jaar arbeidsrechtadvocaat en houdt zich bezig met de meest uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties. Hij adviseert en procedeert regelmatig over ontslagkwesties, geschillen rondom arbeidsvoorwaarden en concurrentie- en relatiebedingen. Maarten is de initiatiefnemer van Ontslag.nl en partner bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten. Hij schrijft regelmatig over de nieuwe flex- en ontslagregels en is auteur van de handboeken “De nieuwe flex- en ontslagregels” en “Zo werkt het nieuwe ontslagrecht“.

Maarten spreekt regelmatig op arbeidsrechtelijke cursussen, seminars en events en is presentator van het HR Journaal en een serie arbeidsrechtelijke webinars speciaal voor HR medewerkers en werkgevers.

Maarten becommentarieert met regelmaat in diverse media (w.o. BNR Nieuwsradio en De Telegraaf) actuele arbeidsrechtelijke ontwikkelingen. Heeft u arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u Maarten een arbeidsrechtelijke vraag voorleggen? Mail Maarten.

Laatste nieuwsberichten van Maarten:

Maarten van Gelderen 5 jul 2017

Hoge Raad: werknemer heeft soms recht op hogere ontslagvergoeding

Volgens de Hoge Raad moeten rechters bij het vaststellen van een billijke ontslagvergoeding wel degelijk rekening [...]

Lees meer

Maarten van Gelderen12 jun 2017

Gemiddelde ontslagkosten werkgever bedragen € 24.000 [video]

Onlangs publiceerde SEO Economisch Onderzoek in opdracht van het ministerie van Economische Zaken een rapport over [...]

Lees meer

Reviews van Maarten

29 dec 2017
9.7

A.V., adviseur P&O :

Als adviseur P&O ken ik zelf alle (spel)regels rondom aanzegging en ontslag. Dat die [...]
Als adviseur P&O ken ik zelf alle (spel)regels rondom aanzegging en ontslag. Dat die spelregels door mijn opvolgend werkgever niet gehanteerd werden toen het mezelf betrof, maakte dat het verliezen van mijn baan extra pijnlijk en emotioneel. Maarten van Gelderen heeft mij daarin deskundig en voldoende empathisch bijgestaan door mij serieus te nemen in mijn emoties, te wijzen op risico’s en mij bij twijfel terug te brengen naar de koers die we hadden afgesproken en die het meeste kans van slagen had. Ik voelde me door hem gehoord en dankzij Maarten heb ik voldoende realiteitszin gehouden om tot bevredigende afspraken te komen waarmee ik verder kan.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  9
6 sep 2017
10

D.O., Directeur :

Wij zijn zeer snel en doelmatig geholpen. Je proeft dat er hard gewerkt wordt en dat cliënten [...]
Wij zijn zeer snel en doelmatig geholpen. Je proeft dat er hard gewerkt wordt en dat cliënten terugkomen.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
2 aug 2017
10

Dhr. FC Walravens, Associate Director :

Prima begeleiding door dhr. Maarten van Gelderen. Heb snel een afspraak kunnen maken en ben [...]
Prima begeleiding door dhr. Maarten van Gelderen. Heb snel een afspraak kunnen maken en ben uitstekend opgevangen en geadviseerd. Maarten heeft meegedacht en een aantal tips kunnen geven die mij zeer goed geholpen hebben. Daarbij werd mijn belang vooropgesteld zonder direct op scherp te spelen naar mijn werkgever toe. Ik adviseer van Gelderen als Arbeidsrechtsadvocaten dan ook ten zeerste aan.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
12 jul 2017
10

Dhr. R. Kroese, Key Account Manager :

Maarten van Gelderen heeft mij uitstekend geholpen bij een ontslagprocedure ingezet vanuit mijn [...]
Maarten van Gelderen heeft mij uitstekend geholpen bij een ontslagprocedure ingezet vanuit mijn werkgever. Tijdens onze samenwerking heb ik hem leren kennen als een uitermate deskundige en vriendelijke professional met een sterk empathisch vermogen en een ijzersterke strategie. Volledige ontzorging, duidelijke communicatie en afspraak is afspraak. Hierdoor kijk ik terug op een goede afronding van een van enerverende periode en kan ik mij nu met een goed gevoel op de toekomst richten.
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10