Laat je vaststellingsovereenkomst juridisch controleren

Uw werkgever heeft u een vaststellingsovereenkomst aangeboden? Laat een van onze arbeidsrechtspecialisten deze overeenkomst voor u controleren voordat u tot ondertekening overgaat.

Voor een vaste prijs van € 395 (exclusief btw)* controleren wij een vaststellingsovereenkomst op 25 punten variërend van de hoogte van de vergoeding tot aan je recht op WW en van de fictieve opzegtermijn tot het finaal kwijtingsbeding. Met onze juridische check weet je zeker dat risico’s voldoende zijn afgedekt en voor zover dat niet het geval is zullen wij je hier expliciet op wijzen.

Juridische check op vaststellingsovereenkomst is geen overbodige luxe

Het wel of juist niet accepteren van een vaststellingsovereenkomst is een ingrijpende beslissing. Het gaat om de beëindiging van je arbeidsrelatie, je inkomenspositie en je recht op een werkloosheidsuitkering. Neem dus geen onnodige risico’s en laat een van onze ervaren arbeidsrechtspecialisten je vaststellingsovereenkomst controleren voordat je besluit om deze overeenkomst te ondertekenen.

Online check vaststellingsovereenkomst

Deze juridische check kunnen wij snel en online voor je uitvoeren. Hoe? Heel simpel. Je vult onderstaand formulier in, voegt de vaststellingsovereenkomst (en eventueel enkele andere bestanden toe) en je ontvangt binnen twee werkdagen van ons een uitgebreid schriftelijk verslag van onze bevindingen. Als wij tot de conclusie komen dat bepaalde onderdelen van de vaststellingsovereenkomst mogelijk aangepast zouden moeten worden, kunnen wij op jouw verzoek contact opnemen met je werkgever of een suggestie doen om deze bepaling(en) aan te passen.**

*Het is gebruikelijk dat  je werkgever  (een deel van) de door jou te maken juridische kosten voor zijn rekening neemt. In dat geval zullen wij onze werkzaamheden verrichten op basis van het door jouw werkgever ter beschikking gestelde budget. Onze factuur zal t.z.t. rechtstreeks bij jouw werkgever in rekening worden gebracht. Alleen in het geval dat je werkgever geen enkele vergoeding voor kosten van rechtsbijstand ter beschikking stelt, geldt het gereduceerde tarief van € 395 (exclusief btw).

**Het opnemen van contact met je werkgever, het zo nodig voeren van onderhandelingen en/of het doen van voorstellen om de vaststellingsovereenkomst aan te passen valt buiten de vaste prijs van deze service. Hiervoor zullen wij in overleg met jou een aanvullende prijsafspraak maken.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Om een goede check uit te kunnen voeren zouden we ook graag een kopie ontvangen van een recente salarisstrook en een kopie van de arbeidsovereenkomst als u deze in uw bezit heeft. Tot slot ontvangen wij graag een kopie van uw legitimatiebewijs. Hieronder kunt u deze documenten uploaden, maar u kunt ons deze documenten ook later per mail toesturen via info@vangelderen.nl.
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Als u bovenstaande persoonsgegevens aan ons verstrekt, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens verwerken overeenkomstig ons privacybeleid.

 

Voor vragen of opmerkingen kun je ook mailen naar info@vangelderen.nl of bellen naar 030 – 23 10 888.

gerelateerde artikelen:

Wat is het verschil tussen een beëindigingsovereenkomst en een vaststellingsovereenkomst?

In de praktijk worden de termen “beëindigingsovereenkomst” en “vaststellingsovereenkomst” vaak door elkaar gebruikt en wordt [...]

Lees meer

Recht op transitievergoeding bij ontslag met wederzijds goedvinden?

Een werknemer heeft bij ontslag met wederzijds goedvinden niet automatisch recht op een transitievergoeding al vormt deze [...]

Lees meer