Over Chris Miljoen

Klant waardering
9.4
Chris Miljoen Chris Miljoen is een zeer ervaren arbeidsrechtjuriste die haar kennis en ervaring op het gebied van het arbeidsrecht heeft opgedaan binnen de advocatuur, de rechterlijke macht, bij een [...] 10 0

Gebaseerd op 10 reviews

Chris Miljoen is een zeer ervaren arbeidsrechtjuriste die haar kennis en ervaring op het gebied van het arbeidsrecht heeft opgedaan binnen de advocatuur, de rechterlijke macht, bij een rechtsbijstandverzekeraar alsmede binnen het bedrijfsleven op een HR afdeling.

Chris is dus als geen ander in staat om het arbeidsrecht vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en voor haar cliënten daarmee het beste resultaat te bereiken. Chris adviseert zowel werknemers als werkgevers bij uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties. Heeft u arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Chris voorleggen? Mail Chris.

Reviews van Chris

10 apr 2017
10

Dhr. MM Busch, Winkelmedewerker :

Ik heb met Chris veel gesproken en vanaf dag 1 kreeg ik er al meteen vertrouwen in. Uiteindelijk [...]
Ik heb met Chris veel gesproken en vanaf dag 1 kreeg ik er al meteen vertrouwen in. Uiteindelijk hebben we heel wat bereikt waarover ik ook zeer tevreden ben. Chris bedankt!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
11 jan 2017
8.3

Dhr. Philip Drontmann, adviseur :

Met Chris had ik direct een klik. Ze stelde mij direct de vraag: Wat wil wil jij? Dat zetje had [...]
Met Chris had ik direct een klik. Ze stelde mij direct de vraag: Wat wil wil jij? Dat zetje had ik nodig om de ruimte te vinden en te bepalen wat ik zou willen in de situatie waarin ik terecht was gekomen. Ik ben daar voor gaan zitten en heb vervolgens het wensenlijstje met Chris doorlopen en mij heel goed geadviseerd. Ik bleef in de lead. Dat was goed. Chris dacht actief mee en haalde heel scherp de fouten uit stukken. Heel waardevol. Het resultaat was bevredigend. Ik kan nu goed verder. dank!
 • Deskundigheid
  8
 • Klantvriendelijkheid
  9
 • Resultaat
  8
10 jan 2017
9.3

D.D., Vice-President, Global Supply Chain :

Ben via vrienden doorverwezen naar het kantoor, toen ik zelf in een situatie terechtkwam waar ik [...]
Ben via vrienden doorverwezen naar het kantoor, toen ik zelf in een situatie terechtkwam waar ik persoonlijk advies nodig had. Chris heeft me al van in het eerste gesprek doen inzien dat de situatie me in een burn-out had gebracht en me daar ook praktisch advies over gegeven. Zelf zat ik immers nog in een de ontkenningsfase. Het was heel eenvoudig om met haar contact te maken op persoonlijk vlak en haar antwoord op mijn vraag over haar motivatie om dit werk te doen (”mensen terug een glimlach geven na een sociaal conflict”), heeft me achteraf gezien veel deugd gedaan toen ik volop in het verwerkingsproces zat. Uiteindelijk is er een goede regeling met mijn ex-werkgever uit de bus gekomen en waren de praktisch adviezen bruikbaar en nuttig.
 • Deskundigheid
  9
 • Klantvriendelijkheid
  9
 • Resultaat
  10
2 dec 2016
8.7

Dhr. Tonny Amelsbeek, Teammanager :

Mr. Miljoen is zeer betrokken, duidelijk, zorgt voor comfort in de lastige situatie. [...]
Mr. Miljoen is zeer betrokken, duidelijk, zorgt voor comfort in de lastige situatie. Communiceert op een prettige wijze waardoor je een goed gevoel hebt in de vervelende omstandigheden en houdt rekening met de emotie. Ze gaat de strijd aan voor een bevredigend resultaat. Kortom aan te raden als je juridische bijstand nodig hebt.
 • Deskundigheid
  9
 • Klantvriendelijkheid
  9
 • Resultaat
  8