Over Chris Miljoen

Klant waardering
9.5
Chris Miljoen Chris Miljoen is een zeer ervaren arbeidsrechtjuriste die haar kennis en ervaring op het gebied van het arbeidsrecht heeft opgedaan binnen de advocatuur, de rechterlijke macht, bij een [...] 10 0

Gebaseerd op 12 reviews

Chris Miljoen is een zeer ervaren arbeidsrechtjuriste die haar kennis en ervaring op het gebied van het arbeidsrecht heeft opgedaan binnen de advocatuur, de rechterlijke macht, bij een rechtsbijstandverzekeraar alsmede binnen het bedrijfsleven op een HR afdeling.

Chris is dus als geen ander in staat om het arbeidsrecht vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en voor haar cliënten daarmee het beste resultaat te bereiken. Chris adviseert zowel werknemers als werkgevers bij uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties. Heeft u arbeidsrechtelijk advies nodig of wilt u een arbeidsrechtelijke vraag aan Chris voorleggen? Mail Chris.

Reviews van Chris

30 jan 2018
10

A.A., Docente VO :

Chris is zeer deskundig en een topper in haar vak! Vanaf het begin ben ik in een arbeidsconflict [...]
Chris is zeer deskundig en een topper in haar vak! Vanaf het begin ben ik in een arbeidsconflict zeer goed begeleid door Chris. Zij is heel duidelijk, scherp, kan zich goed inleven in de situatie en begrijpt je heel goed, staat altijd voor je klaar; op momenten dat je er echt even niet uitkomt zorgt zij ervoor dat alles overzichtelijk blijft en helpt ze je de juiste keuzes te maken. Door de fijne communicatie en het vertrouwen kon ik altijd mezelf zijn en op lastige momenten ook mijn emotie tonen en vertellen hoe ik er werkelijk over dacht. Chris is zeer betrokken en kan je met de juiste informatie en adviezen goed begeleiden. Ze vraagt vooral naar wat jij wil en probeert het maximale voor je eruit te halen! Ik ben zeer tevreden over jou Chris!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
21 jun 2017
10

S.B., Acceptant :

Chris heeft mij heel goed bijgestaan. Ze is deskundig en echt een super mens. Ik belde haar op [...]
Chris heeft mij heel goed bijgestaan. Ze is deskundig en echt een super mens. Ik belde haar op en het eerste gesprek liep zo goed dat ik me al veel beter voelde terwijl ik een burn out had. Ze was in die tijden letterlijk mijn rots in de branding. Zoveel kracht kreeg ik elke keer als ik het moeilijk had en ze mij advies gaf. De rust in haar stem maar vooral het meeleven met mij als klant dat deed mij goed. Woorden schieten tekort, ik ben echt enorm blij met haar!!!! Alles is nu afgehandeld en ik ben blij zoals het nu loopt. Dank je wel Chris. Hartelijke groet. Shanti
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
10 apr 2017
10

Dhr. MM Busch, Winkelmedewerker :

Ik heb met Chris veel gesproken en vanaf dag 1 kreeg ik er al meteen vertrouwen in. Uiteindelijk [...]
Ik heb met Chris veel gesproken en vanaf dag 1 kreeg ik er al meteen vertrouwen in. Uiteindelijk hebben we heel wat bereikt waarover ik ook zeer tevreden ben. Chris bedankt!
 • Deskundigheid
  10
 • Klantvriendelijkheid
  10
 • Resultaat
  10
11 jan 2017
8.3

Dhr. Philip Drontmann, adviseur :

Met Chris had ik direct een klik. Ze stelde mij direct de vraag: Wat wil wil jij? Dat zetje had [...]
Met Chris had ik direct een klik. Ze stelde mij direct de vraag: Wat wil wil jij? Dat zetje had ik nodig om de ruimte te vinden en te bepalen wat ik zou willen in de situatie waarin ik terecht was gekomen. Ik ben daar voor gaan zitten en heb vervolgens het wensenlijstje met Chris doorlopen en mij heel goed geadviseerd. Ik bleef in de lead. Dat was goed. Chris dacht actief mee en haalde heel scherp de fouten uit stukken. Heel waardevol. Het resultaat was bevredigend. Ik kan nu goed verder. dank!
 • Deskundigheid
  8
 • Klantvriendelijkheid
  9
 • Resultaat
  8